Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръчни или Автоматични скорости

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Аз съм от твърдите противници на автоматика. За мен шофирането е удоволствие, а автоматикът убива удоволствието.
    Подкрепям.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Най добре и двете. Ръчна за удоволствие, автоматик за задръствания в големите градове, ще е мн удобно.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Офф тоя спор найстина е стил "бензин вс дизел"
        Алфите повечето са ръчки - изключението е селеспийда , др автоматик дето предлагат не е добър както на конкурентите точно в за разход и бързина на превключване.
        Ако имахме пари да дадем за ново бмв с двойния съединител тогава ще разберете какво е кеф от каране.
        Или още повече пари за ферари с тяхната скоростна за 60мили секунди смяна на скорос.
        Технологийте се развиват вървете и вие с тях!!!
        Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
        Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Първоначално публикувано от nasty Покажи съобщение
          Офф тоя спор найстина е стил "бензин вс дизел"
          Алфите повечето са ръчки - изключението е селеспийда , др автоматик дето предлагат не е добър както на конкурентите точно в за разход и бързина на превключване.
          Ако имахме пари да дадем за ново бмв с двойния съединител тогава ще разберете какво е кеф от каране.
          Или още повече пари за ферари с тяхната скоростна за 60мили секунди смяна на скорос.
          Технологийте се развиват вървете и вие с тях!!!
          E да, ама тъкмо защото не можем да си позволим новите технологии, аз предпочитам ръчни скорости.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Не става дума само за Алфа Ромео, а въобще като избор. И двете иамт приемущество, ръчните са за спортно каране, автомата за комфор, и найстина има комфорт най вече на дълго и в задръстания, и говоря за нови хубави скъпи коли автомат над които имам наблюдения. Иначе ако питаш мен най-добре с пера от волана да се сменят скоростите
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
            X