Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересни дестинации и забележителности в България

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Интересни дестинации и забележителности в България

Колеги това лято мисля да попътувам из страната и да обиколя тук таме интересните дестинации. Набелязал съм си Белоградчишките скали, Седемте Рилски езера, Охридското езеро (това не е в БГ, но мисля да отида) итн...

Давайте идеи и маршрути за туризъм Естествено споделяйте и какви забележителности има "в" или "покрай" дадената от вас дестинация...

Мисля, че темата ще е полезна за хора като мен, които не са имали времето и възможността да посетят по-интересните места в България и сега са решили да поправят грешката
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Виж стоте национални обекта тук
    Може да си вземеш карта и посещавайки всеки един от тях да си я подпечатваш. Когато събереш печати от всичките места, ще получиш ''Златна значка"
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

ае няма смисъл да обикаля България, само ще си счупи колата по пътищата.... ако очакваш да видиш нещо нечувано и невиждано няма да стане, по-скоро си насочи времето към чужбина
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
        ае няма смисъл да обикаля България, само ще си счупи колата по пътищата.... ако очакваш да видиш нещо нечувано и невиждано няма да стане, по-скоро си насочи времето към чужбина
        И ти си прав. Напоследък май излиза, че обикаляйки България се получава ефект обратен на "Опознай родината, за да я обикнеш" и човек мисли единствено и само как да хукне зад граница по най-бързия начин и завинаги.

Comment

Абе вече има такава тема май
          Мъри я беше пуснал

Comment

Ама тя не беше за БГ....Повечето снимки бяха от "чужбината"! А аз по чужбина съм ходил да разглеждам много, много повече, отколкото в БГ. Та се замислих защо да не пообиколя и тук малко, дето каза колегата да опознаем родината
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

viki беше пуснала подобна тема
              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

А защо да не си пусне колегата тема? Иска да пътува в БГ и не виждам нищо лошо в това да пита в отделна тема. Ама Мъри бил пускал, ама Вики била пускала...

Е, много добре му помогнахте на човека с постовете си.

Да не говорим че все пак сме и в ЧАТ раздел, който все пак е за малко по свободно общуване и за всякакви теми.

Comment

Колега не знам дали си ходил на Бачковския манастир и на Кръстова гора.Кръстова гора е красиво място и заслужава да се посети или поне беше,не съм ходил там с години.И Бачковския манастир заслужава да се посети.

Comment

Ами то има доста места където да отидеш.Аз се сещам в момента за няколко - Кръстова Гора, крепоста Царевец до В.Търново, Мадарски конник (хижите са кофти), Шуменска крепост, паметника 1300г България до Шумен (мисля че в момента го реставрират, не съм сигурен), местноста (резерват) Яйлата край село Камен бряг, нос Калиакра, Созопол, Шипка. За това се сетих на първо четене.
                    Attached Files
                    Last edited by mirchozo; d.m.y г., 22:20.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                      паметника 1300г България до Шумен (мисля че в момента го реставрират, не съм сигурен)
                      тоя паметник за мене е най-голямата глупост
                      а иначе определено си заслужава да се видят водопадите при Крушуна-плевенско
                      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Мерси колеги за отговорите
                        Пепо беше дал един сайт по-нагоре в темата със 100 нац.обекта...мисля да почвам да събирам печати за Значка

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          ...мисля да почвам да събирам печати за Значка
                          Посещението и запознаването с националните туристически обекти се удостоверява с поставянето на печата на съответния обект на определеното за това място в туристическите книжки, които се издават от Българския туристически съюз и се продават в туристическите дружества и в обектите, включени в движението „100 национални туристически обекта“.

Отличията на движението са бронзова, сребърна и златна значка, а също така и грамотата на движението. Те се връчват от Националния организационен комитет на БТС.

Бронзова значка се връчва на всеки турист, посетил и запознал се с 25 от 100-те обекта. Сребърна значка се връчва на всеки турист, посетил и запознал се с 50 от 100-те обекта. Златна значка се връчва на всеки турист, посетил и запознал се със 100-те обекта.

Всяка година през месец август Националният организационен комитет провежда томбола с имената на носителите на значки — бронзова, сребърна и златна. Наградите са екск**зии в чужбина и страната, велосипеди, палатки, спални чували и други материални и морални награди.

Хайде да е хаирлия, дано се включиш и в томболата, да спечелиш велосипед и да дадеш по едно завойче да направим

Comment

Ето ти малко снимки от Кръстова тора.Топли топли...
                            Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 19:56.

Comment

Как е пътя до там? Има ли кратери?

FIAT Coupe 16VT

Comment

Working...
                              X