If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как пък само ви в акъла... не можахте да кажете интересна форма... крива на Гаусово разпределение, ми член... Пък спец по поста да изкоментирам, че диаметъра бил по-важен от дължината (споделено от другата половина на сглобката) пък ко трябва да бъдем по обобщаващи, сглобките със стегнатост са за предпочитане и от двете страни т.е. когато диаметъра е по голям вероятността за стегната сглобка по голяма!
Айдеее... отплеснах се...ама то който разбира ще стопли!
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
Как пък само ви в акъла... не можахте да кажете интересна форма... крива на Гаусово разпределение, ми член... Пък спец по поста да изкоментирам, че диаметъра бил по-важен от дължината (споделено от другата половина на сглобката) пък ко трябва да бъдем по обобщаващи, сглобките със стегнатост са за предпочитане и от двете страни т.е. когато диаметъра е по голям вероятността за стегната сглобка по голяма!
Тук всички разполагаме с МПС. Кой по-мръсно, кой по-чисто
Не лопчи викаш
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment