Известие

Collapse
No announcement yet.

За почитателите на гръцка музика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За почитателите на гръцка музика

За фенове на гръцката музика-
    greece-bg.com

----------proper----------------------------------------------------------------------------------
    поне линка да не е активен, ако само препоръчваш, а не участваш в този форум!
    Last edited by proper; d.m.y г., 04:07.
    Алфа 166 2.4 JTD

Евала Колега
    Alfa 145 1.4 T.S
    Alfa 155 2.5 v6

Comment

Колега мисля ,че си объркал мястото на темата...
      Местя я на правилното място
      Last edited by Kamen666; d.m.y г., 19:07.
      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Колега Росен,

този домейн е на 4 дена и предполагам има нужда от реклама и линк билдинг, но не това е начина.

Искрено се надявам да нямаш общо с домейна, защото иначе е директна реклама и следва наказание по правилата.
        Въпреки, че виждам там, че си най-активният автор на темите им.. (потребител : Росен Желев)

Дори и по тамошните правила в раздела Ви за правилата пише:

"22. Всякакъв вид съобщения с цел реклама на дадена стока или институция са забранени. Ако някой потребител се интересува от реклама във форума трябва да се свърже с администратор или модератор. Забранява се реклама на други форуми и/или музикални сайтове по какъвто и да е начин - включително линк скрит в подписа или картинката Ви!"
        Имам над 300 домейна и знам какво е изкушението, но който играе по-правилата винаги накрая стига по-далече!!!

Ако не си от собствениците, приеми написаното само като инфо не директен упрек, но въпреки това рекламата е забранена.
        Мога лесно да проверя, какво е реалното положение, но разчитам на съвеста ти ако има конфликт да ни информираш.

Поздрави
        Last edited by proper; d.m.y г., 04:26.
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
          Колега Росен,

този домейн е на 4 дена и предполагам има нужда от реклама и линк билдинг, но не това е начина.

Искрено се надявам да нямаш общо с домейна, защото иначе е директна реклама и следва наказание по правилата.
          Въпреки, че виждам там, че си най-активният автор на темите им.. (потребител : Росен Желев)

Дори и по тамошните правила в раздела Ви за правилата пише:

Имам над 300 домейна и знам какво е изкушението, но който играе по-правилата винаги накрая стига по-далече!!!

Ако не си от собствениците, приеми написаното само като инфо не директен упрек, но въпреки това рекламата е забранена.
          Мога лесно да проверя, какво е реалното положение, но разчитам на съвеста ти ако има конфликт да ни информираш.

Поздрави
          Не съм от собствиниците и нямам нищо общо със сайта.Лично аз имам около 20 000 песни и като знам колко години съм ги събирал и колко безсънни нощи реших да олесня хората които харесват Гръцката музика.Това е сайт за музика все пак.Тегленето е безплатно.Нямя комерсиална цел.Пуснал съм го и в други авто форуми ама там никой не ми прави забележка.Много хора харесват Гръцката музика като мене и няма от къде да си я изтеглят.
          Поздрави.
          Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 07:29.
          Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Радио Тсаласа свири греко 24 часа без лафане.
            http://4storing.com/sfdzvj/1f05c2f52...eb2593025.html
            Алфа 166 2.4 JTD

Comment

И аз си падам здраво по гръцката музика
              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
                И аз си падам здраво по гръцката музика
                Аз напоследък само такава слушам
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

мурому калиспера.грекото даже е по-вървящо в колата с отворени джамци от рапа.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                    мурому калиспера.грекото даже е по-вървящо в колата с отворени джамци от рапа.
                    E тук лекичко не си прав ама карай
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

За фенове

Това е един торент тракер в който има мнооого хубава музика http://teamofgreekz.com. Ако някой се интересува от нещо или търси нещо конкретно конкретно може да пише.
                      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Working...
                      X