Известие

Collapse
No announcement yet.

Като какъв се определяш, Алфист или алфаджия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Нали това е раздел "Чат" все пак. Писна ми да чета по колко ТС са гръмнали на ден Тук е по забавно и не е нужно да се караме, ако вдигане на градуса в спора го приемаш за каране..... .
    Беше шега, а не упрек

А, сериозно, примера на Alfa User с кръстовището е доста удачен, ако все пак има значение да се прави разлика между двете понятия
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
      Ако някой даде определение на "алфист" и "алфаджия" и аз ще мога да гласувам
      Алфиста е като ангел, сърби го гърба от току що изникналите криле, движи се дискретно, ниско над земята в най-дясната лента със скорост 75-85 км/ч. Прави път и на агне. Около него има нежна бяла светлина, в редки случай в старанието си да бъде незабелязан се пречка на алфаджийте. Алфа Ромео.
      Алфаджията е обратното на алфиста, демек почти , непрекъснато го сърбят ръцете и има ясно изазен дефект в краката, десния му крак е голям и тежък, от там се обуславя и шумното му придвижване с несъобразена скорост. Може да се притежава лепенка НЛО /Ниско Летящ Обект/. Появата му е гарнирана с шумотевица стряскаща смирените миряни. Алфа Ромео, Ситроен. Често размишлява Льоб с какъв автомобил спечели рали шампоината.
      В общи линий, кои както му харесва. Мир .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

когато съм с нея съм гъзар,а когато се кача в другата ми марка съм комфортен тип.

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Браво за най-тъпата анкета!
          Е що четеш?
          0888515205

Comment

Е то всеки който е взел някаква си кола с цел да се друса насам-натам /да превозва телеса, стока и челяд/ може да влезе в категорията на "...джията", а ако си обичаш колата и си "...ист"
            Но италианците са измислили музиката, пицата, спагетите и алфата, това е достатъчно.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Още малко мнения и може да гласуваме кое да остане в тълковния речник
              п.с. А между другото може и да си гласувате и да се самоопределяте като някакъв................

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
              Ситроен. Често размишлява Льоб с какъв автомобил спечели рали шампоината.
              . Мир .
              Вероятно базов модел с пернишка регистрация tooth::

Comment

Хайде ,тогава и аз сериозно
                Всеки да вярва ,в каквото си иска.
                Да се мисли,за какъвто му е кеф.
                Обаче,да ми се превъзнася ,да се взима насериозно ,
                и да си мисли,че една кола го прави повече човек,от останалите е меко казано нелепо.
                Казано накратко,това,че караме Алфи,не ни прави по-специални.
                Всичко друго е плод на фантазията

Пийте си редовно хапчетата и намирайте на какво да се радвате
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Ами наскоро четох едно проучване, в което се твърди че мъжете /една голяма част де, не сите/възприемат колата, като част от себе си и т.н, прекрват еди колко си време в гаража /ако го имат/ и прочее.Тоест при мъжа това е важна част от живота му, един вид хоби, страст най общо казано, време което те отделят на нещо, както при други лова, риболова и т.н.
                  С една дума някои хора възприемат колата по различно-а повечето жени /не всички разбира се/я възприемат като купчина ламарани.
                  В крайна сметка всичто е относително
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                    ...Без да влагам персонални нападки, интересно ми е защо сега, хора които бяха за заключването на въпросната скорошна тема, пускат друга, която носи сериозен риск да завърши с подобен раздор, щото в предишната имаше ясно разделение на мненията на две, и в тая дискутираните определния са две...

ЕДИТ: Извинявам се - сега видях, че не са анонимни тия анкети, ама все там, пак съм си алфаджия, че ако се изкараме всички алфисти, ще се самоизлъжем жестоко
                    Колега, без лоши чувства ама си се объркал. Според мен няма риск за раздор, ти къде го видя не знам?! Тази тема не е да се заяждаме, а да стане малко веселба...
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      В крайна сметка всичто е относително
                      Да,място под слънцето има за всички.
                      Глупаво е ,да се делим на алфисти/алфаджий/голфаджий,/бимари и т.н. Не е хубаво ,да си мислим,че това,което ние виждаме е реалността,а това,което те виждат-не
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        Браво за най-тъпата анкета!
                        Като е тъпа к'во правиш тука бе тут..ник??? Явно се опитваш да предизвикаш раздор или какво? Чак па и гласувал нашия... Ебати тъпнята..
                        Last edited by Bonev; d.m.y г., 23:07.
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                          Като е тъпа к'во правиш тука бе тут..ник??? Явно се опитваш да предизвикаш раздор или какво? Чак па и гласувал нашия... Ебати тъпнята..
                          Не му обръщай внимание, той само кара с 200 км/ч защото не знаел, че не е разрешено, а иначе е примерен шофьор.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 23:17.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                            .. Около него има нежна бяла светлина...
                            в моя случай черно облаче дим
                            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                              Да,място под слънцето има за всички.
                              Глупаво е ,да се делим на алфисти/алфаджий/голфаджий,/бимари и т.н. Не е хубаво ,да си мислим,че това,което ние виждаме е реалността,а това,което те виждат-не
                              Съгласен, въпреки че цялата история, а и бъдещето все натам води-да се делим по разни признациЕ човещинка
                              sigpic

Comment

смених сектата
                                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                                X