Известие

Collapse
No announcement yet.

Нервен човек ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

По принцип съм спокоен но само принцип иначе зависи от създалата се ситуация
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Бързо се изнервям,обаче и бързо се успокоявам.
      alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Изнервен ... не съм ,просто съм бесен !! На законите ни ,на държавата ни ,на това ,че съм по цял ден вкъщи и няма какво да правя , на това ,че като потърсиш работа ти казват 500 лв ?!? ,за това ,че никой не прави нищо ,за да станем по добри и по ХОРА, изнервен съм за това ,че бездомните кучета биват приспивани и кастрирани , що не кастрират и не приспиват депутатите ни, изнервен съм ,че има новини на турски по ефира ,че им гледаме сериялите и слушаме езика им, изнервен съм , че НЕ е гордост да кажеш ,че си българин ,изнервен съм ,че няма къде да отида да живея ,щот съм от софия ,а селянията безжалостно напира и завладява ,изнервен съм ,че в моя вход ,останахме 3 -ма наследници всичко друго е приходящи невероятно нахални селтаци , ..да изброявам ли още защо съм изнервен ???

Не съм виновен ,че в малките градове няма работа ,държавата е виновна ,че окраде всички помощи за ферми ,животновъдни съоражения и така нататък ,но съм на мнението Всяка жаба да си знае гьола

легенда: Селтак - човек ,дошъл от куртово конаре ,или горно нанадолнище в големия град ,работи за 500 лв ,плаща 300 квартира и ,си мисли ,че се е интегрирал в обществото и,че щом живее тук не трябва да се съобразява с останалите
        Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 20:02.

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

жалко , че до там се стига да се дразнят хората на основание местораждане...

за нахалитета съм съгласен

между другото аз като съм от бургас (т.е. село, но не толкова малко) работя за повече от 500 лева и не съм нахален (в смисъла в който влагаш ти) , преча ли ти , че живея в софия ?
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            жалко , че до там се стига да се дразнят хората на основание местораждане...

за нахалитета съм съгласен

между другото аз като съм от бургас (т.е. село, но не толкова малко) работя за повече от 500 лева и не съм нахален (в смисъла в който влагаш ти) , преча ли ти , че живея в софия ?

Не Стояне ,специално на мен не ми пречиш.На мен в частност ми пречат простаците около мястото ,в което аз живея- квартала .

Пречиш от гледна точка на това ,че караш кола ,а колкото повече коли има ,толкова по-невъзможно е придвигжването

А сто процента пречиш на някой като мен ,който ти е съсед и се нервира ,че е живял цял живот там и няма къде да си паркира колата .

Нищо лично все пак .Не обиждам никой ,просто изказвам мнение и споделям защо съм нервен

Поздрави

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Колега, това че си роден някъде не ти дава пожизнено право върху паркоместо на съответното място.
              Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
                Колега, това че си роден някъде не ти дава пожизнено право върху паркоместо на съответното място.

Не дава право и на пришълеца да нахалства,че виж като е под наем , всичко е негово. Искам да вмъкна и нещо друго ,като сме на тая тема. Специално аз живея в кооперация ,на коята тротоара пред и около нея ,не е общинска собственост ,а собственост на собствениците на кооперацията . Що блажна боя съм излял по коли ,дет не са от кооперацията ,що гуми съм спукал и така ще продължавам и занапред .Щото НЯМАТ право да спират ,сещаш ли се . Имахме си колчета с вериги ,изпокрадоха ги ,изпотрошиха ги изпорязаха ги . Е аз как треа реагирам ,я ми сподели моля те . Да мишкувам и да спирам на 500 метра от нас ли ... Няма как да стане .
                Оня ден с домоуправителя , за сетен път сложихме колче и верига. Да видим колко ще издържи.
                Освен това колега ,как няма да съм нервен като от 1 месец имаме следната ситуация: Пряката ми е Марин Дринов. Граници със Сан стефано ,Оборище ,асен златаров и бул Заимов. На всякъде е СИТЯ ЗОНА, без нашия участък - от Васил Априлов ,до Сан стефано ,улицата ни НЕ Е синя зона. Питаш защо ,защото тротоарите са си наши в по голямата си част - нашия блок ,съседния също ,след него пък е Районното, след него Софиянски...И видиш ли , НЯМАМЕ право на стикер за синя зона ..А сега да видим кво праим.... хора живеещи от другата страна на улицата са със синя зона, понеже не им се дават 70 лв ,и аз ги разбирам ,щото тия пари не тин гарантират място за паркиране , си оставят колите пред и около нас - в свободната зона. Аз обаче, ако не си намеря пред вкъщи място , и паркирам от другата страна на улицата , ми бива вдигната колата ..... А посъветвай ме нещо сега

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Гараж?
                  Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Да...Щом сте кооперация трябва да имате и гаражи
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Да...Щом сте кооперация трябва да имате и гаражи

Не всички имаме гаражи. има 6 гаража за цялата кооперация.

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Хм, кофти омагьосан кръг...
                        Ама нали се сещаш, че ако някой случайно дойде там и види свободно място - защо да не паркира, той не може да знае, че тротоара (или там където може да спре) не е общинска собственост; нямате ли някакъв начин за обозначение/маркиране на зоната?
                        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                        x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                          Хм, кофти омагьосан кръг...
                          Ама нали се сещаш, че ако някой случайно дойде там и види свободно място - защо да не паркира, той не може да знае, че тротоара (или там където може да спре) не е общинска собственост; нямате ли някакъв начин за обозначение/маркиране на зоната?
                          Точно да се подскаже че е частна собственост!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Точно да се подскаже че е частна собственост!

Няколко пъти слагахме колчета с вериги ,но ги чупят ,крадат и режат.
                            Последния път дадохме 600 лв за 6 колчета ,а сега има останало едно и то счупено

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                              Няколко пъти слагахме колчета с вериги ,но ги чупят ,крадат и режат.
                              Последния път дадохме 600 лв за 6 колчета ,а сега има останало едно и то счупено
                              Ми незнам сложете табела или надпис ако трябва за да разберат че това е частна собственост и че само Вие можете да я използвате
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

не си прав, Стефан. Аз също не съм от София и това, че животът ме е накарал да дойда и да остана тук си е друг въпрос, но всичко е въпрос на пазарна икономика, следкато аз мога да съм по-добър в това, което правя, от друг който е кандидат за същото място, не мисля, че този друг има право да се сърди. Освен това съм и приел неравния старт, че от същото заплащане, което би получавал и той, аз трябваше да отделям и за квартира и т.н.
                                в крайна сметка погледни го от другата страна, по-глобалната - ние българите в чужбина. нещата са абсолютно аналогични.
                                предлагам да не навлизаме в тази дилема, защото поражда единствено омраза между столичани и провинциалисти, а мисля, че всички сме еднакви и, повярвай ми, ако можех да върша същото и за същото заплащане и в Русе, за нищо на света не бих живял тук
                                ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                                ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                                Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                                Alfa Romeo 4C

Comment

Working...
                                X