If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За безопасния сеХ:P (18+/-.).. или 'квото падне :D
Напоследък се замислям над това , да обуча лявата си ръка и да работя с нея ... Съдейки по това , че съм заклет десничар , с лявата ще ми е много чуждо и ново ... направо нова бройка
Напоследък се замислям над това , да обуча лявата си ръка и да работя с нея ... Съдейки по това , че съм заклет десничар , с лявата ще ми е много чуждо и ново ... направо нова бройка
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Важното е да се научиш да прехвърляш от дясната на лявата когато ти изтръпне, дясната.... без да губиш ритъма....
---------- Post added at 17:37 ---------- Previous post was at 17:33 ----------
Ебаси якото
В последно време, в периода на изграждаме на зрелия социализъм, когато проблемите на комунистическата нравственост и формирането на социалистическия начин на живот добиват първостепенно значение, въпросът за половото възпитание на младежта, и не само на младежта, се променя и получава особена актуалност. В това отношение съществуват ясни и категорични партийни постановки. В известното си писмо до ЦК на ДКМС др. Тодор Живков недвусмислено отбелязва: „Въпросите на сексуалната култура, на сексуалното възпитание на младите поколения продължават да стоят почти инкриминирани пред обществеността. Невежеството в тази област често подлагa на излишен риск физическото и моралното здраве на младежите.
Очевидно налага се да се създаде цялостна система за сексуално и семейно брачно възпитание на подрастващите поколения“.
.......
В последно време, в периода на изграждаме на зрелия социализъм, когато проблемите на комунистическата нравственост и формирането на социалистическия начин на живот добиват първостепенно значение, въпросът за половото възпитание на младежта, и не само на младежта, се променя и получава особена актуалност. В това отношение съществуват ясни и категорични партийни постановки. В известното си писмо до ЦК на ДКМС др. Тодор Живков недвусмислено отбелязва: „Въпросите на сексуалната култура, на сексуалното възпитание на младите поколения продължават да стоят почти инкриминирани пред обществеността. Невежеството в тази област често подлагa на излишен риск физическото и моралното здраве на младежите.
Очевидно налага се да се създаде цялостна система за сексуално и семейно брачно възпитание на подрастващите поколения“.
А др. ББ дали няма нещо по въпроса писано? Или поне партийни директиви някакви?
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
А др. ББ дали няма нещо по въпроса писано? Или поне партийни директиви някакви?
От нарцистични натури като него може да се очаква:
"Мъжът и ръката интимно"
В тази криза така като гледам (пък и в нашия форум) може да се окаже, че ще има добри продажби, а може да се наложи и втори тираж даже...
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
Comment