Известие

Collapse
No announcement yet.

Шел Смарт Карти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шел Смарт Карти

Момчета ..
    Искам да Ви помоля нещо ..
    Значи , работя за Shell , по-точно работя на Shell Герена (нали в София)

Искам да ви помоля .. малко сигурно странно звучи така онлайн , но имам бройка от 50 формуляра които трябва да предам възможно най-скоро , за да мога да зaвърша доволно работния месец ...
    Сетих се аз , че във втория ми любим форум може да има хора , които дори и да не зареждат на шел , може и да нямат карта , но могат да си изкарат една безплатно.

Какво ми трябва на мен ? Имам формулярите - до мен са ..
    Просто ми трябват следните неща

0. Малко доверие , че няма да злоупотребя с данните ии ..
    1. Трите Ви имена
    2. ЕГН / ЛНЧ
    3. С какво гражданство сте?
    4. Телефон на който да ви потърсят хората които ще доставят картата (за предпочитане мобилен)
    5. Адрес (град , улица , номер , блок и т.н.)

Картите се доставят от 20 дни до месец и малко ,и пак повтарям - никаква такса не се иска , нас ни карат заради малкото интерес към Смарт картите да питаме приятели и познати които искат да си направят за тези данни ..

Който би желал да си изкара Shell Smart карта , нека ми пише по скайпа, който е alfa-t-spark
    Коментари - давайте на воля ..
    Ако темата не отговаря на правилата и условия за пускане на тема в този раздел , нека бъде заключена и/или изтрита , но да бъда предупреден.
    Мерси предварително на всички колеги!

Е да изкажа и аз мнение , наистина е малко странно да се предоставят така данните, мисля, че в знак на добра воля можеш да си напишеш твоите лични данни и да дадеш пример, че ги предоставяш на доверие, очаквайки такова от други потребители....
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Е да изкажа и аз мнение , наистина е малко странно да се предоставят така данните, мисля, че в знак на добра воля можеш да си напишеш твоите лични данни и да дадеш пример, че ги предоставяш на доверие, очаквайки такова от други потребители....
      С удоволствие ..
      Ще си дам данните на всеки който се поинтересува и реши да си даде своите за направата на Шел Смарт карта на ЛС или по Скайп

Не знам дали ще има някаква промяна след този коментар , но се надявам да има ..
      Last edited by Пепи; d.m.y г., 09:22.

Comment

А по-недоверчивите може просто да минат през бензиностанцията да си извадят

Аз си изкарах защото ми писна всеки път да ме питат, а нали е безплатно. Сега събирам точки за куфарче с инструменти
        “It is easier for a camel to go through the eye of a needle, than for a rich man to enter the kingdom of God”

Comment

Първоначално публикувано от savamane Покажи съобщение
          А по-недоверчивите може просто да минат през бензиностанцията да си извадят

Аз си изкарах защото ми писна всеки път да ме питат, а нали е безплатно. Сега събирам точки за куфарче с инструменти
          Така е , недоверчивите може и да минат ..
          Ама идеята е да си хвана заплатата , че после се махам , поне да мога да си платя ремонта на италианката ..

Comment

Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
            Така е , недоверчивите може и да минат ..
            Ама идеята е да си хвана заплатата , че после се махам , поне да мога да си платя ремонта на италианката ..
            еми ако бях от софия веднага щях да дойда да помогна, колко му е една карта ама...
            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 21:06.
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ти всеки ден ли си там .. ШЕла е на Вазов Нали срещу ОМВ-то ... тия дни може да имам път натам и нищо чудно да мина и да доведа още някой с мен ...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                Ти всеки ден ли си там .. ШЕла е на Вазов Нали срещу ОМВ-то ... тия дни може да имам път натам и нищо чудно да мина и да доведа още някой с мен ...
                Не този , тва там е ШЕЛ Владимир Вазов ..
                Този на който работя аз е по-нагоре , точно до реката

Comment

Е , който иска да помогне на колегата, да го направи пък, иначе аз съм с карта на Шел от десетина години поне и винаги зареждам само там, не че е реклама, просто казвам
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Колеги, не си излагайте личните данни като ЕГН на публично място!

Ако попаднат където не трябва може големи неприятности да ви навлекат.

По-добре си пишете лични.
                    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                    sigpic

Comment

Момци , спомогнете някак ей , че няма да направя бройката ...

Comment

Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
                        Момци , спомогнете някак ей , че няма да направя бройката ...
                        До тук колко станаха поне 40 има ли вече
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          До тук колко станаха поне 40 има ли вече
                          Няма ..

Comment

Айде бе колеги вземете си като мене една карта нищо няма да Ви стане, ако дори и никога да не посещавате Шел...
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе Пепи какво стана с мойта карта
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X