Известие

Collapse
No announcement yet.

Шел Смарт Карти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имам един въпрос на тема Шел-карта! Имам карта която съм одрал без да знам как и не може да я разчете "терминала".Служителите по касите незнаят какво да ми кажат! Каква е процедурата по смяната!>????? И струва ли нещо!???
    Alfa156 Against All

Comment

Колко пари спестявате на Шел за маркетингови, статистически и всякакви други проучвания. А те ви се отблагодаряват, като ви наливат пумия в резервоара Чудя се защо хората се хващат на тия ефтини номера- събираш точки 3 години и получаваш комплект инструменти, ха ха.
      Lexus IS200

Comment

...служебните коли се зареждат там за събиране на точки ,а личната на бензиностанции с отстъпка в брой(най често лукойл).

Би ли ни просветлил от коя бензиностанция след направения от теб тест,си установил най-качественото гориво!
        Alfa156 Against All

Comment

Ей мойта карта още си я чакам
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Ей мойта карта още си я чакам
            По добре не я чакай ,на Шел гориво
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
              По добре не я чакай ,на Шел гориво
              Край аз се отказах
              Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 19:32.
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Колко пари спестявате на Шел за маркетингови, статистически и всякакви други проучвания. А те ви се отблагодаряват, като ви наливат пумия в резервоара Чудя се защо хората се хващат на тия ефтини номера- събираш точки 3 години и получаваш комплект инструменти, ха ха.
                Е каква е помията колега и къде е качествения бензин, аз карам само с ви паур рейсинг на Шел, много съм доволен и нищо не попълвам?Точките които събирам си ги харча с кеф я за бенизин, я за нещо друго, американските добавки за инжектор за около същата сума пак безплатно и тн. /финландския калъф за нокия, който струва 17 лева си го взех от там без пари/.А относно качеството на бензина съм убеден.Всяка голяма верига има подобна политика.
                Last edited by fred; d.m.y г., 18:54.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

V-power Diesel също е много добър - зареждам служебното берлинго (а с точките вземам играчки за малкия - хубави са количките), голяма разлика в разхода в сравнение с 'обикновена' нафта от която и да е бензиностанция (1.9 атмосферен дизел 2006 набор)
                  Освен това смятам, че политиката им е по-добра от тази на ОМВ например (зареждаш за 600 лв и ти дават да си купиш нещо без надценка - май една хавлия на едро струва горе-долу за колкото я продаваха след като си събрал стикерчетата); подобна 'промоция' Шел правят за еднократно зареждане 25 л - имаше разни колички 007, топки, хавлии, раници...все неща, които си купуваш на цена колкото себестойността им. Все си мисля, че успяват, защото както се казваше някъде "...българинът много обича да е на далавера!"
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

Е големите вериги са правят разни такивa, като дребната риба за въдичарите, все нещо да има
                    Last edited by fred; d.m.y г., 19:25.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Working...
                    X