Имам един въпрос на тема Шел-карта! Имам карта която съм одрал без да знам как и не може да я разчете "терминала".Служителите по касите незнаят какво да ми кажат! Каква е процедурата по смяната!>????? И струва ли нещо!???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Шел Смарт Карти
Collapse
X
-
-
...служебните коли се зареждат там за събиране на точки ,а личната на бензиностанции с отстъпка в брой(най често лукойл).
Би ли ни просветлил от коя бензиностанция след направения от теб тест,си установил най-качественото гориво!
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕй мойта карта още си я чакам,на Шел гориво
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеКолко пари спестявате на Шел за маркетингови, статистически и всякакви други проучвания. А те ви се отблагодаряват, като ви наливат пумия в резервоараЧудя се защо хората се хващат на тия ефтини номера- събираш точки 3 години и получаваш комплект инструменти, ха ха.
Last edited by fred; d.m.y г., 18:54.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
V-power Diesel също е много добър - зареждам служебното берлинго (а с точките вземам играчки за малкия - хубави са количките), голяма разлика в разхода в сравнение с 'обикновена' нафта от която и да е бензиностанция (1.9 атмосферен дизел 2006 набор)
Освен това смятам, че политиката им е по-добра от тази на ОМВ например (зареждаш за 600 лв и ти дават да си купиш нещо без надценка - май една хавлия на едро струва горе-долу за колкото я продаваха след като си събрал стикерчетата); подобна 'промоция' Шел правят за еднократно зареждане 25 л - имаше разни колички 007, топки, хавлии, раници...все неща, които си купуваш на цена колкото себестойността им. Все си мисля, че успяват, защото както се казваше някъде "...българинът много обича да е на далавера!"166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
Comment