Известие

Collapse
No announcement yet.

Метъляга с кракомобил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Метъляга с кракомобил

Аз май вече не съм толкова нов, ама мисля, че не пречи да понапиша нещо за моя милост, нали?
    Та, 'начи, казвам се Радослав (Радо), на 25 г. от София. Нямам кола, нямам и книжка. Имам обаче най-икономичното превозно средство на света - кракомобил. Около 1 к.с. с разход на 100 км около 6 тави пиле с ориз и 10 литра Пепси.
    Нямам кола, защото никога не ми е била толкова необходима, че да ида да изкарвам книжка и да купувам кола. Мога навсякъде да ида пеша, стига да не ме мързи и да съм в настроение. А пък след 4 години като си завърша Програмирането в НБУ 'ептен няма да ми трябва кола.
    Не понасям чалгата, футбола, формула 1, мотори и всеки спорт, който не е свързан с коли, камиони, рейсове, джипове. Кефя се на състезанията Монстър Тръкс, Деструкшън дерби, WRC, добре познатият ни Street Racing.
    По изключение слушам френски рап, който всъщност е просто саундтрак на френската куатрология "Такси". Иначе слушам предимно викинг и дет метъл. Повече за това какво слушам, снимки и друга информация - http://rado84.free.bg/

здрасти радо ... ама какво правиш по авто форумите ще обясниш ли
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Еми разглеждам, спамя... от време на време като се намери някоя интересна темичка, която обяснява нещо на дълго и на широко, я изчитам... и така.
      Аз теб май съм те виждал в тунинга или греша? Тоя аватар ми е мноу познат от някъде.

Comment

Ти си от мойто даскало хах още един кировец
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Здрасти Радо...Ние вече с тебе се познаваме дори и обменихме малко музика
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Приятно ми е Радо и не се излагай и си купи една алфичка, и нема да ходиш вече пеша

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
              Ти к'ва специалност си завършил?

Конго, то аз кола съм си избрал вече, но не е Алфа, а и първо трее да изкарам книжка, макар че се съмнявам да ми я дадат. Листовките може и да ги изкарам, но за карането знам толкова, колкото и за карането на совалка. Kолкото съм добър на компютърните игри с коли, толкова съм зле в истинска кола.

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                И аз завъвших Киров тази година
                Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
                Създадена, за да впечатлява

Comment

2008 завърших ''Ел.машини и апарати'' препоследния випуск с тая специалност ''М'' паралелка Искра Димова по физкултура ни беше класен .
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SPEEDER_BG Покажи съобщение
                    Ти к'ва специалност си завършил?

Конго, то аз кола съм си избрал вече, но не е Алфа,
                    Ако не е тайна каква е колата

Comment

Ми не е тайна, ама не я написах, че де да ви знам дали няма някой да се засегне. Иначе - Пежо 106:

Comment

Баааси колко интерсни хора имало...

..от един възхитен!
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

досега не съм бил по-сигурен като съм давал оценка "За боклука" на някоя тема.Айде да не правим всеки форум facebook.Мисля, че 99% от хората тук не се интересуваме от това, че нямаш кинти а искаш да имаш книжка и кола и хубава музика в къщи
                          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Аз пък мислих, че сме в чат раздела, докато некой не ме забърса
                            Важно е, че по-хубавото е останало
                            Last edited by Pepo; d.m.y г., 19:35.
                            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от SPEEDER_BG Покажи съобщение
                              Ми не е тайна, ама не я написах, че де да ви знам дали няма някой да се засегне. Иначе - Пежо 106:
                              За градска кола е супер...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X