If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде Колежки и Колеги .... надявам се тук да поспамим на воля и всеки да си сподели каквото му тежи там на душата ... кекс - секс в колата , таковане-онаковане,анално,нормално-ненормално...кой каквото иска
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Еми да, за жените става като изненада, а пък за ние още като излезнем на някоя среща и вече сме подготвени за такова приключение
Хич пък не си мисли,че е точно така ...
Има си и моменти в които и жените искат точно и само това,но понеже обществото (?!?! то има ли такова изобщо... ) не одобрява подобно поведение от страна на една жена и повечкото се сдържат.
Ама мъже не си мислете,че всичко е във ваши ръце...в това отношение The Boss е Жената
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Ако не ме лъже паметта, жените си мислят около 33пъти повече за секс отколкото мъжете, това според някакво проучване по дискавъритата май гледах. Та май ще излезе нещо вярно...
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Е извод...че какъв извод може да се направи. Всеки си говори на random Но накратко казано на някои им е удобно на други не, но в крайна сметка никой не отказва
Comment