Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и ...........таковането--> продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някой да се похвали в нещо чуждо ударено в колата
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Чуждо, чуждоооо.....брои ли се ако не сте си никакви? Демек ако не сте двойка
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
        Чуждо, чуждоооо.....брои ли се ако не сте си никакви? Демек ако не сте двойка
        Eстествено, то това е целта
        Я разкажи
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е какво да разкажа. Знаеш как стават нещата Прибираш се късно. Улиците са пусти. Не бързаш. В колата само ти и въпросната девойка. Говоркате си сладко, сладко. Тъкмо наближаваш квартала и започваш да се забутваш по малките му улички. Караш бавно и обстановката лека полека заповча да си иска своето. Спираш посредата на улицата, защото настроението вече доста се е приповдигнало. Внимаваш да не пуснеш суединителя, че от много бързане дори и от скорост не си изключил. Намираш все пак една свободна ръка по някое време и освобождаваш скоростния лост. Сега най-после може да се преместиш на пасажерската седалка, но с гръб към предното стъкло. Прекарваш там известно време, когато все пак се опомняте малко и стигате до общо решение, че може би седейки посредата на улицата под лампата, с работещ двигател, включени фарове и т.н. не е най-уместното. Премяташ се отново на шофорската седалка. Слагаш колана, че да не те сбарат светещите жилетки точно преди да сте стигнали до целта. Включваш първа и потегляш, после втора, трета....чат пат въртиш волана. Е, всичко това става малко трудно с една ръка предвид, че другата ти е заета, но все пак се справяш. Все пак не си шофьор от днес, а пък и "онези" неща не са ти чужди. След известно въртене из всички скривалища, които си научил с времето и практиката започваш да псуваш бат Бойко и целия му кабинет заради идеята за "светла и чиста София" - навсякъде лампи по малките улички, закътаните паркоместа и въобще всички закътани места са изчистени и може да ги видиш и от Черни връх. Направо да не повярваш. Нямаш друг избор и продължаваш да дириш, само дето този път плуваш в непознати води, а разсейващите фактори стават все повече и все по разсейващи. В крайна сметка си намирате местенце, което в последствие се оказва, че е било точно до оградата на охраняем паркинг (и да е толко тъмно покрай него?! Хммм, има нещо гнило в това), а мястото на което е била спряна колата се оказва нещо като отбивка на улица, видима от поне 2 страни и още толкова улички минават от там с пряк поглед към нея. От там нататък нещата са ясни. Дърпаш ръчната пускаш парното, защото е хладно (в последствие се оказа толкова излишно това парно, че трябваше да пусна климатика) и след това всичко е въпрос на въображение

Comment

Е какво да разкажа. Знаеш как стават нещата Прибираш се късно. Улиците са пусти. Не бързаш. В колата само ти и въпросната девойка. Говоркате си сладко, сладко. Тъкмо наближаваш квартала и започваш да се забутваш по малките му улички. Караш бавно и обстановката лека полека заповча да си иска своето. Спираш посредата на улицата, защото настроението вече доста се е приповдигнало. Внимаваш да не пуснеш суединителя, че от много бързане дори и от скорост не си изключил. Намираш все пак една свободна ръка по някое време и освобождаваш скоростния лост. Сега най-после може да се преместиш на пасажерската седалка, но с гръб към предното стъкло. Прекарваш там известно време, когато все пак се опомняте малко и стигате до общо решение, че може би седейки посредата на улицата под лампата, с работещ двигател, включени фарове и т.н. не е най-уместното. Премяташ се отново на шофорската седалка. Слагаш колана, че да не те сбарат светещите жилетки точно преди да сте стигнали до целта. Включваш първа и потегляш, после втора, трета....чат пат въртиш волана. Е, всичко това става малко трудно с една ръка предвид, че другата ти е заета, но все пак се справяш. Все пак не си шофьор от днес, а пък и "онези" неща не са ти чужди. След известно въртене из всички скривалища, които си научил с времето и практиката започваш да псуваш бат Бойко и целия му кабинет заради идеята за "светла и чиста София" - навсякъде лампи по малките улички, закътаните паркоместа и въобще всички закътани места са изчистени и може да ги видиш и от Черни връх. Направо да не повярваш. Нямаш друг избор и продължаваш да дириш, само дето този път плуваш в непознати води, а разсейващите фактори стават все повече и все по разсейващи. В крайна сметка си намирате местенце, което в последствие се оказва, че е било точно до оградата на охраняем паркинг (и да е толко тъмно покрай него?! Хммм, има нещо гнило в това), а мястото на което е била спряна колата се оказва нещо като отбивка на улица, видима от поне 2 страни и още толкова улички минават от там с пряк поглед към нея. От там нататък нещата са ясни. Дърпаш ръчната пускаш парното, защото е хладно (в последствие се оказа толкова излишно това парно, че трябваше да пусна климатика) и след това всичко е въпрос на въображение
            Ти си луд направо
            Да ти кажа ние в Нова Загора си имаме близки селца, балкана ни е на близо, имаме доста тъмни улички, абе лесно ми е на мен
            Снощи излизам на разходка малко и се пускам по главната и виждам една моя приятелка (сексуална)...
            Та я накарах да се качи в колата да не се разхождам самичък и така спрях на една супер тъмна улица , имаше светлина само от СД-то ама беше достатъчна, та си поговорихме около 30 мин. и аз неволно я целунах, пак съвсем неволно ми се нахварли...Абе беше много хубаво неска от сутринта ми е едно такова весело и усмихнато, бе всичко ми се вижда розово...
            С една дума не искам да пораствам така на 20 години ми е най-добре, правя си каквото си искам...
            Та заключението на нас двамата е че секс трябва да се прави
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Неволно викаш било, а? Сигурно също толкова неволно си качил и сексуалната си приятелка и още по неволно си спрял на ТЪМНАТА уличка със СЕКСУАЛНАТА си приятелка до теб Ех, невольо, неволоьооооо, жива и здрава да си!

Comment

Ах,Неволно вика
                Last edited by AR147; d.m.y г., 17:13.
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

След известно въртене из всички скривалища, които си научил с времето и практиката започваш да псуваш бат Бойко и целия му кабинет заради идеята за "светла и чиста София" - навсякъде лампи по малките улички, закътаните паркоместа и въобще всички закътани места са изчистени и може да ги видиш и от Черни връх. Направо да не повярваш.
                  Колко си прав......за съжаление.

Comment

Първоначално публикувано от Raya Покажи съобщение
                    Колко си прав......за съжаление.
                    Еми, нали знаеш, че пълно щастие няма, но пълно нещастие има. Или пък великата сентенция, която много обичахме да повтаряме с колегите в судентските си години "живота е гаден и после умираш". И въобще на акъла ми идват сумати лафове в тоя стил, но това е за друга тема Тази е за нещо съвсем друго и предвид, че знаеш, че съм прав значи имаш опит. Защо не го споделиш с нас

Comment

предвид, че знаеш, че съм прав значи имаш опит. Защо не го споделиш с нас
                      мммммм, оставям го на фантазията ви , ама като ви слушам, богата фантазия имате. Някой тук бе пуснал интересен опит, който нов за мен..........продължавайте в същия дух за да науча нови идеи......че нещо ми се изчерпаха. Само да ви подхвърля, че около колата също интересни работи могат да се направят ( освен капака)

---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      С една дума не искам да пораствам така на 20 години ми е най-добре, правя си каквото си искам...
                      От 30 нататък няма ли да правиш каквото си искаш? Точно тогава ще ти дойде мерака за екперименти, щото ще си го направил вече къде ли не и как ли не, и ще търсиш разнообразие

Comment

Е хайде де. Като почнете така....."оставям го на въображението ви".... Ако въобще мислиш да го направиш подхвърли нещо. Иначе аз имам много развинтена фантазия и мога да си представя какво ли не. Като гледам май само с Jivko7777 си говорим пък другите само четат и подхвърлят отвреме навреме някое друго изречение, което в повечето случаи е точно като твоето изказване. Нещо от рода на "ми правил/а съм, но няма да ви кажа, Вие си фантазирайте". Не се обиждай, но това е точно от коментарите на които най-спокойно можеш да кажеш "ако няма какво да кажеш по темата по-добре не пиши". И пак ти казвам - не се обиждай, това не е конкретно само към теб ами към всички посещаващи темата.

Comment

И какво сега, нещо против четящите ли имате?
                          Aз пък събирам материал за книга, затова така. A после ще се познаете вътре, ама в началото ще пише: "Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно умишлена!"
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            И какво сега, нещо против четящите ли имате?
                            Aз пък събирам материал за книга, затова така. A после ще се познаете вътре, ама в началото ще пише: "Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно умишлена!"
                            Хаха. Нищо против четящите, но поне коментиращите могат отвреме навреме да пускат по нещо пикантно Нали уж това е идеята на темата

Comment

Aми няма нищо пикантно за съжаление. От зимата насам, поне в колата цари спокойствие.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                                Aми няма нищо пикантно за съжаление. От зимата насам, поне в колата цари спокойствие.
                                Лятото е скука за колата. Все пак има плажове, пейки, полянки, дръвчеа и т.н. Зимата колата има парно и печели
                                Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 12:15.
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X