Известие

Collapse
No announcement yet.

гледахте ли представянето на мицобуши лансер в аутомедия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• гледахте ли представянето на мицобуши лансер в аутомедия?

има едно такова 2008ма лансерче на паркинга пред блока и вътре е точно копие на алфа 156. тва го забеляза и жорката дет е новия тестер в аутомедия
    http://www.automedia.bg/video-test-d...r-sportback.23

Ми то голяма пародия се е получила
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Интересен спелинг! Все пак, за MITSUBISHI става дума, нали?

Comment

Първоначално публикувано от Panchev Покажи съобщение
        Интересен спелинг! Все пак, за MITSUBISHI става дума, нали?
        Мицобиши, мицобуши или мицокоши все тая

Аиначе преди доста време ми направи впечатление каква прилика имат таблата. На НФС Шифт като играеш с ево 10 все едно си с алфа (от вътрвшната камера) на визия
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

А някой да знае песничките кои са? В коментарите няколко пъти питаха, но никой не каза
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            А някой да знае песничките кои са? В коментарите няколко пъти питаха, но никой не каза
            Ще ги чуя и ще ти кажа
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

това дето пази сянка на уредите отгоре също е 1 към 1 с 159

---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

а водещите са такива дърва, че като ги гледам и си представям ред от тополи - почти толкова оригинални и вълнуващи са, а не са информативно за сметка на това....

най-готино беше като се изсекна... но комент
              Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 19:11.
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Eто я, песента, която се чува почти през целия клип:

Killing Joke - The Death And Resurrection Show - http://vbox7.com/play:1ec0e71b

Някой ако търси някоя песен, може да ме пита имам богат архив
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                  Мицобиши, мицобуши или мицокоши все тая

Аиначе преди доста време ми направи впечатление каква прилика имат таблата. На НФС Шифт като играеш с ево 10 все едно си с алфа (от вътрвшната камера) на визия
                  хааа тва за нфс шифт не се бях сетил ся ще поиграя с мицубушито

Comment

Верно водещите са малко куцави, особено единия, малко дразнещ, някакви мурафети прави като говори....
                    И ква е тая глупост да се тества колата по пътищата, толкова не можаха ли да ангажират някоя писта. "Сейфти фърст" и после другите неща...
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Eто я, песента, която се чува почти през целия клип:

Killing Joke - The Death And Resurrection Show - http://vbox7.com/play:1ec0e71b

Някой ако търси някоя песен, може да ме пита имам богат архив
                      Благодарско Моя архив също е доооооста големичък, но това го нямах. Даже ако нямах проблем със SATA хардовете бих се замислил да сложа 3-ти, че тая музика много гълта А сега тая песен моментално заминава в темата Let's Rock
                      Last edited by detelazurno; d.m.y г., 01:26.
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Благодарско Моя архив също е доооооста големичък, но това го нямах. Даже ако нямах проблем със SATA хардовете бих се замислил да сложа 3-ти, че тая музика много гълта А сега тая песен моментално заминава в темата Let's Rock
                        Няма проблеми...Ако имаш и други неизвестни песни, които си чул в Vbox или някаде другаде пращяй ще помагам
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

а бе наистина е крадено от алфа ,ама все пак си е мицотроши.... колата си я бива и на мен лично много ми харесва

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                          X