Това да отработваш е най- тъпото нещо на тоя свят. Нито се работи като хората, нито се почива като хората.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тъп съботен работен ден
Collapse
X
-
Много ме дразнят такива "уж почивни дни". Разбиват на човек ритъма на ежедневието, а и наистина работоспособността на персонала е мнооого по-ниска отколкото през седмицата. И все пак, цял ден си мисля, че е петък и не ми прави особено впечатление. Е, за мен останаха още един час и двадесет и две работни минути - все ще оцелея...sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАма четирите почивни дни не ви разбиват ритъма на работа, нали?sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеВъпрос на лично предпочитание..Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеТи да не работиш във Форума,че като гледам колко често пишеш ,явно си доста натоваренаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеЕдинственото лошо в сличая е че следващата работна седмица е прекалено близо,иначе не ми е проблем да работя Събота.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment