Известие

Collapse
No announcement yet.

Да превърнеш някого в дума...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така е по-лесно... за това, вкарай някого в клишето и повече няма да ти се налага да си мориш мозъчните клетки да го мислиш - имаш готов отговор за него.
    То това не само за хора важи...
    Мързела във възприятията не прощава
    Обезличава се, много важно - нали "мислещия" се самовъзвеличава на фона на клишираните - те ти друга полза
    Изобщо "пишкомера" е лоша призма за гледане на околния свят, а нежеланието/мързела да си размърдаме възприятията ни ограждат със стени дето и Пинк Флойд не могат да опишат.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Разбираш ли от ОКФК?

Comment

уъ тъ фъ , майна ?!
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          Разбираш ли от ОКФК?
          Ми тва е доста даече от нещата, с които се занимавам... колегата, ти в контекста на какво ме питаш това в тази тема?
          Влюбена в Alfa Romeo GTV
          GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
            Ми тва е доста даече от нещата, с които се занимавам... колегата, ти в контекста на какво ме питаш това в тази тема?
            Ами вчера имах 4 полседователни часа лекции по дисциплината и цял ден всичко ми звучеше като лекцията на доцента... вярно че той леко е мръднал и си говорим за кво ли не включително биология и глупости които въобще не са свързани с темата... А и общо взето се наложи да чета и от учебника му "РЕТОРИКА" и тва ме довърши
            И като се замисля въобще нямам на идея защо те попитах Може би разсъжденията които вкара ми прозвучаха като тези на преподавателя

Comment

Колежке,ако имаш проблем с мъжете-сподели по-точно,Тука ще ти предложиме подходящи.Може и да не са мачовци,но поне няма да са педераси.Поне аз мога да гарантирам за няколко.Ще ти предложа чувственни,но твърди момчета.Знам,че е простотия целия пост,но се замисли.Понякога хилавия слабак има по-голямо сърце от Издутия Мачо

Едит: мога и да кумувам!
              Last edited by mordohy; d.m.y г., 00:32.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Колежке,ако имаш проблем с мъжете-сподели по-точно,Тука ще ти предложиме подходящи.Може и да не са мачовци,но поне няма да са педераси.Поне аз мога да гарантирам за няколко.Ще ти предложа чувственни,но твърди момчета.Знам,че е простотия целия пост,но се замисли.Понякога хилавия слабак има по-голямо сърце от Издутия Мачо

Да вземем да отворим раздел за запознанства във форума?
                Кой ще се осмели да пусне тема с този въпрос?
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Напънало те е нещо да ходиш на свадба май , проблема на дамата не е свързан с любовни терзания по скоро със "съвременните" отношения между хората.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Ами да ти кажа от сега че Ива си има сериозен приятел, за това недей я сватосва
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

ееееееее, колегите ...нЕма мЪ една седмица и вече какво, готвите се да ме "прецакате/бракувате"?! шмЪ прощавате ам нямам желание да се заробвам...
                      Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Нее сигурно може да имаш късмет и да поробиш "мачото"... да го бутнеш под един чехъл

Comment

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
                          ееееееее, колегите ...нЕма мЪ една седмица и вече какво, готвите се да ме "прецакате/бракувате"?! шмЪ прощавате ам нямам желание да се заробвам...
                          Е що не щеш бе
                          Ако е точния човек, що да не...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

хаха ...по тая логика що тебе да не те...за точния човек пЪ да те видиме тогава ? много е кофти тва шЪ знайти...
                            Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Working...
                            X