Известие

Collapse
No announcement yet.

Зелена вълна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Зелена вълна

Днес хванах зелената вълна по бул. България до СУ, която осигуряват за преминаване на премиера или някой подобен. Голям кеф. Не съм спрял на един светофар от кръстовището с бул. Гоце Делчев до кръстовището след СУ. На кръстовището със СУ ме настигна въпросния кортеж и там се разделихме
    Lexus IS200

браво!По-бърз си и от метрото!
    За какво време премина участъка все пак?
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
    http://www.family-sozopol.com/

Comment

Аз предлагам тази тема да я ползваме за информационна за "Зелените вълни" - т.е. тук да казваме къде сме забелязали, че я има и с каква скорост.
      Така да кажа и аз - на бул. Борис 3-ти има зелена вълна - 50 км/ч

П.П. Ако има такава тема се извинявам предварително
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
        браво!По-бърз си и от метрото!
        За какво време премина участъка все пак?
        Ами не съм гледал по часовник, но грубо за 5-7 мин. Като буквално не съм спирал никъде.

---------- Post added at 10:04 ---------- Previous post was at 10:02 ----------

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
        Аз предлагам тази тема да я ползваме за информационна за "Зелените вълни" - т.е. тук да казваме къде сме забелязали, че я има и с каква скорост.
        Така да кажа и аз - на бул. Борис 3-ти има зелена вълна - 50 км/ч

П.П. Ако има такава тема се извинявам предварително

Тази моята зелена вълна беше малко по различна- тя беше направене специално, за да мине някой високопоставен служител. Някъде около 9:10-15 се случва.
        Lexus IS200

Comment

Зелена вълна има и на бул Тодор Александров в София.
          не знам с колко точно трябва да се кара,но хване ли те жълто - хващат те всички останали.
          Така ,че караш да ис винаги с зелената вълна.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Мисля, че подобно на Т.Александров е и положението по бул.Сливница посока от сточна гара до светофара на кръстовището с Константин Величков....Ако хванеш зИленото минаваш на всички светофари
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Абе зленета вълна уж я има на доста места ама в ненатоварената часова зона ... в пика си е пастет навсякъде ...

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                Мисля, че подобно на Т.Александров е и положението по бул.Сливница посока от сточна гара до светофара на кръстовището с Константин Величков....Ако хванеш зИленото минаваш на всички светофари
                За сливница преди около година забелязах че с 50-60 и хващаш зелената вълна. Сега не знам дали е още така

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                Абе зленета вълна уж я има на доста места ама в ненатоварената часова зона ... в пика си е пастет навсякъде ...
                Ами от проблема си е в нас. Осигорена ни е зелена вълна ама нали всички бърза и гледат да запушат де що има То ми писна да влизат на кръстовищата без да има къде да отидат
                sigpic
                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                  Ами от проблема си е в нас. Осигорена ни е зелена вълна ама нали всички бърза и гледат да запушат де що има То ми писна да влизат на кръстовищата без да има къде да отидат
                  АБсолютно!!! СУпер тъпо е това, да виждаш че няма къде да отидеш, ама да се напъхаш по средата на кръстовището!! Съответно на другите като им светне зелено да те чакат 20 секунди без да мръднат и ето от къде идва цялата работа с километричните задръствания!
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                  X