If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И кога мислиш да му ги "купиш" ? Или ще чакаш да дойде времето за Гинес
Абе хора не съм мъж,всички ми говорите в мъжки род
А по темата да може да ти ги пратя по еконт до овча купел ама на твой разноски,че ше ми излезе мн дебело
Каква всъщност е идеята на темата? В раздела ЧАТ би трябвало да е развлекателна или нещо от тоя сорт...макар че аз не виждам нищо забавно в това да продаваш разни боклуци които за нищо не стават. Изобщо тия "части" които се продават съществуват ли(риторичен въпрос) и на кой ще му свършат работа.
Ако все пак се има за цел продажба, има си раздел ПРОДАВА
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Ами да тези части съществуват и точно защото са боклуци са в раздела чат,а не в продажби какъв е смисъла да са в продажби като дефакто не ги продавам оф се тая
Точно това имам предвид, що се пълни форума с ама наистина безмислени теми, ще се изпишат 1-2(в най-добрия случай 3) страници и това е, поредната ненужна никому тема, и без това е претъпкано с простотий. Не че ми е проблем да на те чета въпросната тема, но хора моля вземете се в ръце, ако искате просто да си чатите има http://clubalfaromeo.walker-bg.info/login.html
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment