Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбо изключва по време на работа!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първо благодаря на някои от колегите и на някои за спама. Колега NeO утре ще се проверят, някои от нещата за които каза, мерси и ще пиша като има развитие...И моля някой модератор да заключи темата, нещо спама се поуля.
    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 22:04.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Надявам се се не се сърдиш ( много).
      Все пак получи отговор още в мнение 3 - диагностика му е майката.
      Да я мятаме във чат и да се почва веселбата.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

На мен не ми е ясно нещо. Защо линията изразяваща идеалния вариант има малък пик в средата който се запазва до края? Това следствие от котролираната ядрена реакция веднага след прескачане на турбо дупката ли е? И още нещо. С борни пръчки ли се контролира ядрената реакция на реактора в сърцевината на турбината? И като пръскат чистачките не нарушават ли водното му охлаждане? Ако е така парното ще духа непрекъснато топло, което е много лошо в горещи дни. Да не говорим до какво износване на гуменираните стелки води това. Моля да ми бъдат разяснени въпросите като на простак, че на пра дедо Волгата, от ония с еленчето отпред, немаше таквиз работи.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          На мен не ми е ясно нещо. Защо линията изразяваща идеалния вариант има малък пик в средата който се запазва до края? Това следствие от котролираната ядрена реакция веднага след прескачане на турбо дупката ли е? И още нещо. С борни пръчки ли се контролира ядрената реакция на реактора в сърцевината на турбината? И като пръскат чистачките не нарушават ли водното му охлаждане? Ако е така парното ще духа непрекъснато топло, което е много лошо в горещи дни. Да не говорим до какво износване на гуменираните стелки води това. Моля да ми бъдат разяснени въпросите като на простак, че на пра дедо Волгата, от ония с еленчето отпред, немаше таквиз работи.
          Значи , борните пръчки се пъхат отзад, а на чистачките се сипва течност с аромат на виолетка за да няма преохлаждане на турбо-дупката.
          А на пра дедо ти на Волгата за какво мислиш е еленчето?Това е стара технология.Сега просто нещата са се доразвили.
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Е нормално е волгата да няма таквиз екстри,все пак говорим за съвременна конструкция на висшата технология под скромното име ФОЛЦВАГЕН,която е взаимствана в совалките на НАСА,а от там чрез нелегални сателити и сървари се разпространява до другите производители на леки и товарни автомобили.

Да не забравяме ,че точно тази марка конструира (медиите са в пълна маглявина) всички елементи на Ф1.

Това го знам от мой :приател: ,който работи в пощенските служби на фирмата,а той пък знае от негов френд,който отговаря за факс машините.
            145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              ...Все пак получи отговор още в мнение 3 - диагностика му е майката...
              Да, ама мнение 4 развенчава мита за компетентността на автора на мнение 3. И сега, понеже дизелът на автора на мнение 3 е по-бавен от този на автора на мнение 4 заради някои скандални неторизирани доработки като премахване на ЕГР клапан и други такива интервенции, хората няма да вземат под внимание мнение 3, въпреки че в стоковоя вариант въртящият момент на автора на мнение 3 е доста по-висок от този на автора на мнение 4.

А е несериозно от страна на автора на мнение 4 да качва графики без да е било споменато коя част на турбокомпресора изключва - топлата или студената, защото има значение дали е летен или зимен сезонът
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Аз само не мога да си представя Голф 2 какви ли графики може да покаже Въображението ми не е чак толквоа развито

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                  Е нормално е волгата да няма таквиз екстри,все пак говорим за съвременна конструкция на висшата технология под скромното име ФОЛЦВАГЕН,която е взаимствана в совалките на НАСА,а от там чрез нелегални сателити и сървари се разпространява до другите производители на леки и товарни автомобили.

Да не забравяме ,че точно тази марка конструира (медиите са в пълна маглявина) всички елементи на Ф1.

Това го знам от мой :приател: ,който работи в пощенските служби на фирмата,а той пък знае от негов френд,който отговаря за факс машините.
                  Хм, винаги съм се чудил , защо факса издава такива звуци!Сега разбирам че осъществявал сателитна връзка.Звздите му го говорят значи, интересно.
                  Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                  Аз само не мога да си представя Голф 2 какви ли графики може да покаже Въображението ми не е чак толквоа развито
                  Никой до сега не е успял да разбере.Диагностиката не може да го хване защото е много бърз.
                  Last edited by Kuker; d.m.y г., 22:38.
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Нено кво го качваш на черешата момчето . Кви са тея тампони дет ми ги прати бре, глей оня ден на диното колко даде - паднала ми е мощността нещо......аааа:
                    Attached Files
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 00:15.

Comment

ужас, иамте нужда да разпускате а хахах!
                      Ми и аз така му казах, че от тук няма да се разбере какъв е проблема и да се ориентира към сервиз за преглед.
                      Големи бисери има тук хаха.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                        стойностите:

[ATTACH]34242[/ATTACH]
                        Ееее тая графика ме уби
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          ужас, иамте нужда да разпускате а хахах!
                          Ми и аз така му казах, че от тук няма да се разбере какъв е проблема и да се ориентира към сервиз за преглед.
                          Големи бисери има тук хаха.
                          Само нетрябва да се косиш толко,сега остава да се накефиме на бисери за напред
                          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Давайте смело!
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Давайте смело!
                              Така ми изглеждаш сърдит и то повече?
                              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

хахах, не ве няма проблем, ясно е че няма да се разбере откъде е проблема, треа да се види, а и ми е забавно да чета...не сме малки деца се сърдим я..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X