Първо благодаря на някои от колегите и на някои за спама. Колега NeO утре ще се проверят, някои от нещата за които каза, мерси и ще пиша като има развитие...И моля някой модератор да заключи темата, нещо спама се поуля.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Турбо изключва по време на работа!
Collapse
X
-
Надявам се се не се сърдиш ( много).
Все пак получи отговор още в мнение 3 - диагностика му е майката.
Да я мятаме във чат и да се почва веселбата.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
На мен не ми е ясно нещо. Защо линията изразяваща идеалния вариант има малък пик в средата който се запазва до края? Това следствие от котролираната ядрена реакция веднага след прескачане на турбо дупката ли е? И още нещо. С борни пръчки ли се контролира ядрената реакция на реактора в сърцевината на турбината? И като пръскат чистачките не нарушават ли водното му охлаждане? Ако е така парното ще духа непрекъснато топло, което е много лошо в горещи дни. Да не говорим до какво износване на гуменираните стелки води това. Моля да ми бъдат разяснени въпросите като на простак, че на пра дедо Волгата, от ония с еленчето отпред, немаше таквиз работи.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеНа мен не ми е ясно нещо. Защо линията изразяваща идеалния вариант има малък пик в средата който се запазва до края? Това следствие от котролираната ядрена реакция веднага след прескачане на турбо дупката ли е? И още нещо. С борни пръчки ли се контролира ядрената реакция на реактора в сърцевината на турбината? И като пръскат чистачките не нарушават ли водното му охлаждане? Ако е така парното ще духа непрекъснато топло, което е много лошо в горещи дни. Да не говорим до какво износване на гуменираните стелки води това. Моля да ми бъдат разяснени въпросите като на простак, че на пра дедо Волгата, от ония с еленчето отпред, немаше таквиз работи.
А на пра дедо ти на Волгата за какво мислиш е еленчето?Това е стара технология.Сега просто нещата са се доразвили.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Е нормално е волгата да няма таквиз екстри,все пак говорим за съвременна конструкция на висшата технология под скромното име ФОЛЦВАГЕН,която е взаимствана в совалките на НАСА,а от там чрез нелегални сателити и сървари се разпространява до другите производители на леки и товарни автомобили.
Да не забравяме ,че точно тази марка конструира (медиите са в пълна маглявина) всички елементи на Ф1.
Това го знам от мой :приател: ,който работи в пощенските служби на фирмата,а той пък знае от негов френд,който отговаря за факс машините.
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение...Все пак получи отговор още в мнение 3 - диагностика му е майката...
А е несериозно от страна на автора на мнение 4 да качва графики без да е било споменато коя част на турбокомпресора изключва - топлата или студената, защото има значение дали е летен или зимен сезонът_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеЕ нормално е волгата да няма таквиз екстри,все пак говорим за съвременна конструкция на висшата технология под скромното име ФОЛЦВАГЕН,която е взаимствана в совалките на НАСА,а от там чрез нелегални сателити и сървари се разпространява до другите производители на леки и товарни автомобили.
Да не забравяме ,че точно тази марка конструира (медиите са в пълна маглявина) всички елементи на Ф1.
Това го знам от мой :приател: ,който работи в пощенските служби на фирмата,а той пък знае от негов френд,който отговаря за факс машините.Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеАз само не мога да си представя Голф 2 какви ли графики може да покажеВъображението ми не е чак толквоа развито
Last edited by Kuker; d.m.y г., 22:38.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениестойностите:
[ATTACH]34242[/ATTACH]156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеужас, иамте нужда да разпускате а хахах!
Ми и аз така му казах, че от тук няма да се разбере какъв е проблема и да се ориентира към сервиз за преглед.
Големи бисери има тук хаха.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеДавайте смело!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment