Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет- дали да се обадя в кат, заради една случка?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Eто такива дреболии, покзават колко сме изостанали, спрямо ЕВропата, колкото и да звучи банално.
    Едно лято в Солун един с моторче, само леко ми чукна огледалото, без никакви щети.Веднага спря вдясно и ме изчака.Аз му казах, че всичко е ОК и човека си тръгна.
    Защо е спрял-ами защото ако се обадя и кажа, че е изчезнал, явно знае какви проблеми ще има.Ако че на гръцки знам точно три думиНо това е разликата между нас и едни гърци например.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Това ми напомня на една случка, още си карах ланчата и на Околовръстното и Симеоновско нямаше мост, бяха 2 ленти и много задръстване откъм страната на София.

Някакъв тип през 3тата лента-демек в насрещносто, чукна ми огледалото леко, после направи десен завой на червено през двете ленти....
      На такъв...какво да му кажеш?Той е толкова тъп, че не си струва да си губиш времето...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        Това ми напомня на една случка, още си карах ланчата и на Околовръстното и Симеоновско нямаше мост, бяха 2 ленти и много задръстване откъм страната на София.

Някакъв тип през 3тата лента-демек в насрещносто, чукна ми огледалото леко, после направи десен завой на червено през двете ленти....
        На такъв...какво да му кажеш?Той е толкова тъп, че не си струва да си губиш времето...
        да остава просто да го застреляш!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз преди около една година карам по Христо Ботев преди 5те кьошета. Виждам някъв Х5 се засвяткал и си дигнах крака от газта да го пусна и да си нямам проблеми, всичко точно. Пред мен имаше едно пежо 307 май (нямам спомен не е важно ква кола беше) от ляво на пежото трамвай 9 от дясно на пежото паркирали коли - знаете как е. Точно преди светофара на 5те кьошета този Х5 решава да изпревари пежото от дясно между спрелите коли, пежото го караше някво момиче, което се прибра максимално до трамвая и все пак Х5 го закачи и ожули калника, както и огледалото (не го шчупи само го ожули). Х5цата спря на светофара, защото беше червено, явно осъзна какво е направил и на червено зави на ляво към тунела под НДК, как го взе тоя завой нямам идея, добре че беше неделя и трафика беше по-слаб

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение

Е в крайна сметка е така:
            Не хвърляй камък в рядко лайно, защото ще те опръска-народна поговорка
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Working...
            X