Известие

Collapse
No announcement yet.

Кока кола или Пепси???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кока кола или Пепси???

Какво предпочитате от тия двете????
    99
    Пепси
    35.35%
    35
    Кока Кола
    64.65%
    64
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Кола бих казал, Пепсито ми се струва по сладко.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

само Пепси колата ми е блудкава!но в момента съм на друга вълна Швепс битер-лимон по добро и от двете!!!
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Пепсито е с повече подсладите, но ми харесва вкусът му повече, резън лимон и лед и е супер.

Интересно за Кола е, че за всяка страна бутилката им е с различна форма, както и че е с различна степен на сладкост (например за Япония е мн сладка) според физичните нужди на културата. Рецептата се държи в огромен изкуствен язовир, на дъното в сейф. Само двама човека знаят рецептата и то всеки от тях половината, и никога не пътуват заедно в един самолет. За да отворят сейфа е необходимо и двамата да пресъстват.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Интересно за Кола е, че за всяка страна бутилката им е с различна форма, както и че е с различна степен на сладкост (например за Япония е мн сладка) според физичните нужди на културата. Рецептата се държи в огромен изкуствен язовир, на дъното в сейф. Само двама човека знаят рецептата и то всеки от тях половината, и никога не пътуват заедно в един самолет. За да отворят сейфа е необходимо и двамата да пресъстват.
          И един мармот завива шоколада в станиол.
          Хора не пиите газирани напитки - ужасно вредни са.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Само двама човека знаят рецептата и то всеки от тях половината, и никога не пътуват заедно в един самолет. За да отворят сейфа е необходимо и двамата да пресъстват.
            Бабината им трънкина, създали са някаква мистерия около тва нещо, с чиста маркетингова цел......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Рецептата се държи в огромен изкуствен язовир, на дъното в сейф. Само двама човека знаят рецептата и то всеки от тях половината, и никога не пътуват заедно в един самолет. За да отворят сейфа е необходимо и двамата да пресъстват.
              Яка приказка,всички сме я чували
              +1 за Кока кола,аз съм пристрастен Пепсито,според мен има лек вкус на едновремешна имитация...
              И аз също съм чувал че газираното е най-странното нещо за организма!
              Last edited by V_A_N_K_A_T_A; d.m.y г., 19:05.
              Mercedes ML 63 AMG 07'
              159 TI 2.4JTDm SW 09'
              156 2.0 20V Turbo
              VW Phaeton 3.0 TDI 09'
              sigpic

Comment

По вредно от макдоналдс и газирано има мн малко неща, но от време на врем лошо няма. Иначе сиго е марк.трик но звучи добре.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

По мое мнение колата я развалиха
                  А иначе обичам повечко пепсито, но иначе моя традиция е спрайта
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз джиткам на пепси туист (с лимонче)

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

ето и моя отговорhttp://www.clip4e.com/play_zabranena...a_na_pepsi.htm
                      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Винаги "Кока Кола"!
                        Иначе наистина рекламите на Пепси "къртят мивки"!
                        http://vbox7.com/play:918ee053
                        ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                        ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                        ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Пепси, ама понякога пия и кола... кутийките(кен) са им винаги различни на вкус от пвц-то и са по-истински и на двете напитки на вкус!Иначе е добре да се избягват и да се кара на сокчета

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Тоник
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Кока-Кола, нищо че едно време пиех и бая пепси макс...
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X