Известие

Collapse
No announcement yet.

Опел форумът ли е това?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Опел форумът ли е това?

Имам 1 запитване.Тъй като съм нов във форума искам да попитам случайно това да не е опел форум.Гледам модератори се изказват със следните изрази:"накажете малко алфисти, че се самозабравиха"
    Други хора откровено се базикат с алфа ромео(опелджия).Та на въпроса ми.
    Това опел форум ли е?
    http://vbox7.com/play:613ca9d6

Всички коли, рано или късно се превръщат в Опел
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

"Каквато и кола да си купиш след 5 години става Опел" - Немска народна поговорка
      156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
      TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG

Comment

Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
        Имам 1 запитване.Тъй като съм нов във форума искам да попитам случайно това да не е опел форум.Гледам модератори се изказват със следните изрази:"накажете малко алфисти, че се самозабравиха"
        Други хора откровено се базикат с алфа ромео(опелджия).Та на въпроса ми.
        Това опел форум ли е?
        Колега до някъде те разбирам . Лично моето мнение е , че доста от хората тука защитавайки Алфа Ромео доста пъти са изпадали в бездънни спрове и качили вече спират да я защитават, а точно обратното, виж на повечето гонки във форума , имаше коментари Алфата пада . За на Миро QV всеки го писа паднал пък той накрая взе , че би.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Преди време пуснах тема/ плюене по алфа / и то не защото хора с други коли я плюят а хора от нашия форум и какво стана само 2-3 защитавахме алфа а всички други се изреждаха да говорят глупости /не знам как да го коментирам/

Comment

Инсигния не е лоша
            а е на път да стане кола на годината в Бг.
            е тук може да гласувате за нея

http://pac.bg/
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Колега Memento много си прав но нищо не можем да направим тук се държи не само за опел но и за всички немски коли каквито и по големи дараци да са от алфа то само името му е алфа форум ,аз даже във форума на фолксваген не съм виждал такова плюене по алфа ,а знаеш ли колко извадки има в другите форуми от нашия за да се успокояват че нашите алфи са по зле от тяхните немски бараки

Comment

И къде в правилата пише че даден потребител трябва да е фен само на Алфа Ромео?
                На мен например ми е детска мечта да си купя Голф 2.
                Ама много скъпи мамка му не мога да събера пари , та си карам талянския дарак.
                Проблеми ?
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Всеки уважаващ себе си българин, поне един път в живота си е карал или имал Опел. Както знаем Опелите не гният и не се развалят никога. След Голф-а, Кадета е най-здравата кола и нямал ли си Кадет, какъв шофьор си.
                  .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

по-добрият избор
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Опелджия нещастен.
                      Истината в VW
                      Attached Files
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Абе, ще ме счупите от смех бре...
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Първоначално публикувано от vaskoni Покажи съобщение
                          "Каквато и кола да си купиш след 5 години става Опел" - Немска народна поговорка

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            На мен например ми е детска мечта да си купя Голф 2.
                            Не се прави на скромен, защото те видях оня ден да се кефиш с Голфа

---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Едно не мога да разбера сега, по-новите Алфи, FIAT ли са или OPEL?
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

BMW e истината
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X