Известие

Collapse
No announcement yet.

Признаци по които се познава дали си селтик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

'Щото имат трудности с четенето ли?
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

селяндур съм
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Аз пък съм мега селяндур - осъзнах го след като на един светофар взех завоя с вратите напред (не се сдържах в това готино време)
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

Темата е до немай къде опознавателна,но нали съм си чешит,реших да обърна малко нещата,та да не са засегнати и нежните ни половинки.
          Та по какво да познаеме селянките!?
          Карат си колите,сякаш цяла София работи за тях!
          Спестяват от банята със скъпи парфюми.
          Застават така,че за да им отвориш вратата,трябва първо да ги изриташ,щото иначе ще им счупиш носа.
          Ти се опитваш в ресторанта да им поднесеш стола,а те ти викат:ама аз исках на него да седна!
          Купуваш им цветя,а те те питат:колко струват!?
          Даваш им 100 лева да си купят нещо,а те идват с тигани,тенджерета и легени.
          Винаги дават за пример комшията:гледай как яде и пие и как си държи жената.Не смее нищо да му каже!Корав мъж!Как я пердаши....
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo_ Покажи съобщение
            А който слуша "Celtic Frost" брои ли се за селтик ??
            Само ако е Селтик Прост.

По какво се познава селтика ли? Много просто - няма гражданска отговорност Също така не работи на граждански договор
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

1.Лъжеш,че колата ти е произведена годината ,която е регистрирана(бонус +1 или 1+х,където Х може да е в бъдещето
              2.Наричаш другите селяни щото си комплексар
              3.Нямаш достатъчно работа и интелигентна компания и пускаш прости теми по форумите за да се заядеш с някой
              4.Ти си най-великия и го доказваш всеки път с тон остър като бръснач
              5.В обществото си никой,но в интернет бог
              6.Убеден си,че всеки,който мисли различно от теб е селянин
              7.Не си падаш по модата и лукса,и упорито твърдиш,че другите са селяни,щото не можеш да си на тяхно място
              8.Свободното време се уплътнява с клюки,завист,обсъждане на 3-ти лица в тяхното отсъствие,"градски скандал/бой" с хандикап от типа 4 срещу 1
              9.Всеки уважаващ себе си селянин търси подкрепа от себеподобни в борбата срещу "селяните".
              10.ВСИЧКИ СА "СЕЛЯНИ" ОСВЕН ТЕБ
              11.Думата селянин е гравирана със златни букви в гладкия ти като стъкло мозък

Ако някой се познае не съм виновен Ако разконспираш някой под прикритие пак не съм виновен

Comment

Монтираш си китайски ксенони и се кефиш (или не се кефиш) докато отсрещните ти премигват с фарове!
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Хрониките на селяндура !

Или пък да се чувстваш горд от возилото си,независимо ,че е на повече от 10 години
                  И също така хвърлянето на един бърз поглед през щорите от 12-тия етаж,за да си сигурен,че колата няма да я задигнат или някой умрял от ЯД съсед,че няма такава зверска бегачка иска да ти открадне чистачките или по-лошо да я надраска
                  А някои по-активни селяндури (като мен) винаги имат дЪрво до шофьорската седалка и си мислят,че са недосегаеми,за т'ва налитат на бой на разни "момченца" в ML-и ,само защото са ги засякли...в някои от тези изцепки дава газ и забравя всичко що е изрекъл по адрес на гонещият го ! ! !

Оууууу да...забравих ! ! !
                  Друг вариант е да се мандръсяш селската със съседа за паркомястото пред блока.

Извадка от нета
                  8.Селяндур – Никога не плаща нищо. Висят му 15 неплатени акта от КАТ и данъци на панелката от 1989-та. Краде парно от комшиите, слага си магнит на електромера и не плаща вода.
                  Last edited by Smeshnika; d.m.y г., 02:11.
                  Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
                  Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
                  Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Working...
                  X