Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна за 3 часа стана "стъклен град"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

чух,че сме поканени на откриването на най-голямата ледена пързалка в Бг
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
      Бай Дъ Уей всички от фирума имате поздрави от 4 бели мечки. Пукаха тъмно пиво и жулиха белотец на кръстовището Мария Луиза и Шипка..

Ае спорен ден!
      Викаш да си заформим една междинна среща в Алба а ?
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Колега нямам нищо против...на 200м съм от нея....едно ромче с чай добре ще влезе!

Comment

Ако ще има някакъв хепънинг в района, обаждайте се
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            Ако ще има някакъв хепънинг в района, обаждайте се
            Ще има... вземай две лопати и идвай
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
              Колега нямам нищо против...на 200м съм от нея....едно ромче с чай добре ще влезе!
              То добре като идея за мероприятие ама аз съм на пържолки и винце вече .
              За днеска се накарахме на снега . Освен ако някой оптимист с летни гуми не запали някой дизел да дойде да ме вземе
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

едва ме извлякоха между Айтос и Карнобат...егати пътищата, егати организация по почистване
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  едва ме извлякоха между Айтос и Карнобат...егати пътищата, егати организация по почистване
                  E то там е най зле от цяла източна България за момента .

Comment

Кмета доволен от снегопочистването!
                    Няма основание за обявяване на бедствено положение на територията на община Варна съобщи варненският кмет. Той коментира, че е изключително доволен от работата на снегопочистващите фирми от началото на валежа във Варна Между 27 и 31 машини са работили през изминалото денонощие за почистването и обезопасяването на пътищата.

До този момент от началото на снеговалежа най-сериозният проблем е блокирането на пътя за Винца от автобус на градския транспорт. По тази причина е спряно движението на съчленените автобусите, които стават опасни в тази обстановка, обясни хора Кирил Йорданов..."

Морето.нет

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО КОЛЕГИ май и утре ще се ходи на работа!

Comment

Абе вие във Варна май не виждате много,много сняг. Като позавали се радвате, а 5см. покривка блокирва движението.
                      То и при нас се блокирва, но поне има повече.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Абе вие във Варна май не виждате много,много сняг. Като позавали се радвате, а 5см. покривка блокирва движението.
                        са ше си мерим снега ли
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Що те боли курец, в нашия град така или иначе е по-бързо с крака.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Що те боли курец, в нашия град така или иначе е по-бързо с крака.
                            Боли ме, защото синът ми учи във Варна и ми иска повече пари, понеже буксувала колата и гори много бензин.
                            Last edited by old alfist; d.m.y г., 13:30.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Боли ме, защото синът ми учи във Варна и ми иска повече пари, понеже буксувала колата и гори много бензин.
                              Aми какво да ти кажа , посети го през зимата ама когато се очаква някаква подобна прогноза и ще разбереш за какво говороим .
                              Практиката по почистването е да се чисти когато спр. Климата тука е малко морски и въздуха е влажен и -5 градуса със 5-6м/с вятър се усещат като -15 .

Comment

Не е свързано с Варна, но искам само да вметна че единствения път когато ми се е налагало да сложа вериги беше в... Сандански, преди няколко години!
                                В Габрово примерно, проблемите със снега не са по-малко, но там се справят сравнително добре, защо ли?
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X