If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като начинаещ шофьор със стаж от около 7 месеца, мога да кажа, че беше ужасно вчера във Враца. Аз още съм със летни гуми, защото баща ми нещо ме мота вече цяла зима и все няма пари да даде за едни зимни гуми. Засега от нашите колите джипа на мама е обут със зимни гуми, но те са от сервиза на Шевролет в София, а буса на баща ми цяла година кара със зимни Континентал. Та да се върна на темата за снега, вчера вечерта след училище тръгвам да се прибирам с колата. Отключвам я и почвам да я чиста от снега стъклата поне те да са чисти. И си тръгвам и карам лекичко на 2-ра с има няма 20-25км/ч. Но тръгнах да се спускам от Здравната каса към ПМГ и тръгвам да спирам, защото идва кръстовище и едвам успях да намала на време(а и кръстовището е Т-образно, като аз съм задължен да спра и да изчакам другите). Та след това като видях, че трудно ще се прибера до комплекса, тръгнах да остава колата пред блока на нашите и нагоре към "Ахат" съм пуплил с около 20 км/ч, но трябваше малко повече да ускора на 1-ва, че ако дам на втора колата едва ускоряваше. Но като гледам какво ще бъде времето до началото на другата седмица сигурно ще ползвам градски транспорт или поне, ако стане по-проходимо, ще гледам да си закарам колата пред комплекса, ако ли не ще питам баща ми дали ще ме оборудва със зимни гуми или не. Че и без това ми се кара много във това време, но по възможност колата да е оборудвана със зимни гуми и каквото трябва.
VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Пред нас един се пуска със сноуборд по баира в момента
Айдеееее зимни олимпийски игри-Варна 2010
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Не вярвам да е чак толкова сериозно. Предполагам, че до 1-2 дена ще са си нормално проходими пътищата при зимни условия.
Бургас - Варна има една невралгична точка и това е прохода
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Ти кажи шейна откъде мога да купя тука, в моя район, ако имаш идея, че това ми е приоритетно в момента
Излишни харчове само - при тия цени на дизела .
Вземай един найлон и се мятай на баирите покрай вас - особенно тоя под ДЗИ ( до мойта дупка )
А иначе сериозно - в Елитис под ДЗИ провери ли дали нямат ?
Last edited by Sunny; d.m.y г., 01:31.
Основание: Елитис ;)
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Почвам сериозно да се сърдя на кметицата, защото тука улиците са чисти до сухо и някак си се чувствам ощетен, че не мога да се пооплача в темата :P
Шегувам се разбира се
Но нали знаете, че има някакви природни закони зимата да вали сняг някак си, нормално си е
Преди дни един приятел точно това си говорихме, че при него в Ирландия 4-5 дена беше непроходимо, ама наистина, но му направило впечатление, че никой не споменал кмета, майка му и роднините му, а само майката природа.
И не се вайкали хората, кой къде няма да стигне, а дали всички са на топло и подслонени, да няма жертви.
Радвали се, че 1-2 дена ще имат време за семейството си....
И от най-голямото "зло" може да се извади хубавото.
Ето trustworthy кви хубави снимки е направил на децата, чак носталгия ме удари.
Важното е да сме живи и здрави. Пък дано е безаварийна зимата за всички.
Такаа..
Снощи към 6 пътувам към Кайсиева градина да оставя алфата на един познат, защото по неговите думи колата му е затрупана. Карам си на 2ра по Хуняди и горе на кръстовището на КАТ 2 коли закъсали. Помогнахме няма как и следваща кола, която закъса беше моята. След 5 минути зор избягах и влизам в кайсиева. Карам си по пътя, обаче не виждам отбивки, а само огромни преспи сняг и тавани на коли. Набутах се в една "добре разчистена и отъпкана пряка" и газ към неговия блок. Газ,газ колко да е газ на 1ва! Пред блока му един пич с Нисан Патрол не може да излезе. Разказа ми, че от час рине сняг и не мърда пак.
Викам си: Ей ся си ... майката! И така стана. Взех авера ми. И на излизане от квартала пак същата работа.
Обаче ние имаме лопати и пясък! Само те ни спасиха!
Така, че колеги, днес гледам е по-поносимо, внимавайте още повече и да се надяваме да не завали наново, защото...
Баце трее черпиш бе
кога у ваше село е имало сняг като за снежен човек
Първо ми е много обидно така като говориш за нашия провинциален град, но мисля, че знаеш, че 1-2 шишета уиски биха притъпили обидата.
Освен това снегът беше менте, защото беше нещо като ситни топченца лед и като такъв не беше най-подходящата консистенция за снежен човек.
за мен паметен момент ще остане сноубордистът, дето се пускаше снощи по баира пред нас. КОга друг път ще видиш такива зимни спортове на 30-40м надморско равнище по нашия край
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment