Първоначално публикувано от viki
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Варна за 3 часа стана "стъклен град"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениене са,просто...днес не става за плаж
Положението е
Разкажи Снегурочка(по -правилно Снегориночка ) "как дела, разкажи милая где бьла...
Мога ли да ти отперем един въпрос..Ти цял ден по джапанки ли шляпЪ?Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Не,не сложих офицЯлните, въженките,че по-късно ще ходя до Мола да се снимам
Много са вървежни днес пичовитИ със снегорините“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеНе,не сложих офицЯлните, въженките,че по-късно ще ходя до Мола да се снимам
Много са вървежни днес пичовитИ със снегорините
Ам чИ моля тЪ, снИмЪЙ сЪ прИд мЪгЪзИнИтИ у молЪ.СамУ дЪ нИ зЪбравиш пред КФЦ да съ цъкнИш.
А за пичовитИ със снегоринитИ си многУ правЪ, ама едни ФтичИнцИ ми казЪ, чИ нИ било многУ чистУ.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеСя, аз понеже бях много засегнат от подмятанията, че дизелът не палел в студовете, направих един клип. Температурата на въздуха е -8 по време на клипа.
Енджой:
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНаправо предизвика нескрита завист у мен - следващата ми кола ще е дизелов TS._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНяма смисъл да даваш пари за следваща. Вариаторът прави чудеса в това отношениеLast edited by old alfist; d.m.y г., 16:20.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Гледам се майтапите тука с печките,ама ей така неска на -9 сутринта запалих от раз а едно бензиново поло въртя кат откачено 5 мин и накрая човека фана рейса...AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Мдаа, аре и аз да се изкажа в защита на печките. Тия дни си карам из Варна без проблем, пали от ряз и при -15, гази като танк навсякъде из пресечки разни в снега, хем с предни зимни и задни летни гуми. Даже и аз се чудяAlfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
А така,значи ще минеш да ни прибереш(тези с дизелите )
Аз не успях да запаля печката тази сутрин
Според достоверни източници-нафтата е дала фира“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Най-много да е замръзнала в горивният филтър нафтата, ако е така полей го с гореща вода и ще е друго нещо! Преди няколко дена на приятел му замръзна така горивният филтър, поля го, бях с него и запали веднага дизелчетоsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Благодаря за съвета
Ще дойде Иво('кво щях да правя без него не знам ) да я види
До вчера ,до към минус 12-14 си палеше,ама днес явно и е смръзнало гъзенцето
Не ми е затрябвала колата така или иначе
едит:
да уточня,че зареждам Омв алпин (уж с добавки) и отделно слагам добавка да не замръзваLast edited by viki; d.m.y г., 11:00.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеБлагодаря за съвета
Ще дойде Иво('кво щях да правя без него не знам ) да я види
До вчера ,до към минус 12-14 си палеше,ама днес явно и е смръзнало гъзенцето
Не ми е затрябвала колата така или иначе
едит:
да уточня,че зареждам Омв алпин (уж с добавки) и отделно слагам добавка да не замръзва
Ако не се орпави, като запролети ще я подкараш.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment