If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тези дупки са си там откакто се помня, леееекинко са се поразширили май май..и кръпките не са издържали..Некъде из сайтовете пишеше, че има 1044 мисля дупчици за запълване..
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
ам, пак са минавали и си ги обикаляли По добре да бяха пребройли, а те даже са ги и мерили.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Хм!Те са мерили само тия с дълбочина над 11км явно.Всичко що е по плитко от Мариянската падина изглежда минава за лека неравност.Или са пропуснали да отбележат че квадратурата трябва да се умножи по броят на улиците.
Абе може и да има ефект. Нека видим лятото как ще е. Аз лично избягвам да се движа в района извън ъгълчето, дето правят '8-ми Приморски' и "Сливница' ...прекалено 'идеален' ми се вижда там центърът
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Просто Македония и в момента е пренаселена и тясна, лятото като дойдат софЕанци, ще стане - да си ....
Е па зако да идват при назе . Нали си правят магистрала Тракия за да си стигат за 4 часа до морето около града на нафтата . Да си одат там , и без тях не ни е розово остана и да дойдат да ми праят десен от крайна лява лента като днеска един дето спрях на 10см от него .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment