Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли върху фестове на различни марки.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

що се спичатеизобщо с никой не се карамвсеки да кара каквото му е кеф
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 09:12.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
      не съм чул щото не са пътуваали стотици по магистралата е за тва не съм.
      Ами виж и то в България...И кажи малко ли ти се виждат???
      http://www.youtube.com/watch?v=e8JX3PoKz3k
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първо за много години на всички.Здраве щастие и тн.Страх ме е да пиша вече щото ще излезе някой дето да ме пита що не съм бил на еди кой си фест да видя аз "как се прави".Всеки момент очаквам да излезе някой да каже "абе да видиш ти на "Изложението за селскостопанска техника в Тръстеник ,плевенско" какви машини има ти с тая Алфа слез на земята , бъди реалист,раждали алфите...Добре ,де... нали е форум на Алфа Ромео България-к'во да обсъждам-Субару,Тойота,ЗИЛ?!?Бас държа ,че само ние си плюем така марката ,пък и сами по себе си. Имаше много добри предложения в предните постове-като това за членски внос и пр.Това е начиина-ДА СЕ ПОСТАВЯТ РЕШЕНИЯ,а не проблеми.Тях си ги знаем.Преди 3 години Иван Мутафчиев в една статия на Ауто Билд обясняваше ,че Алфа Ромео е една от най -добрите марки.Обясняваше какви качества и достойнства има марката ни и завърши така:" И ако питате защо, значи никога няма да разберете."
        Много добре гое казал човека.ще кача цялата статия съвсем скоро за да я прочетете. Хайде сполай на всички
        Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

А ти знаеш ли кой е Иван Мутафчиев ?
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Знам,знам...
            Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

Първо за много години на всички.Здраве щастие и тн.Страх ме е да пиша вече щото ще излезе някой дето да ме пита що не съм бил на еди кой си фест да видя аз "как се прави".Всеки момент очаквам да излезе някой да каже "абе да видиш ти на "Изложението за селскостопанска техника в Тръстеник ,плевенско" какви машини има ти с тая Алфа слез на земята , бъди реалист,раждали алфите...Добре ,де... нали е форум на Алфа Ромео България-к'во да обсъждам-Субару,Тойота,ЗИЛ?!?Бас държа ,че само ние си плюем така марката ,пък и сами по себе си. Имаше много добри предложения в предните постове-като това за членски внос и пр.Това е начиина-ДА СЕ ПОСТАВЯТ РЕШЕНИЯ,а не проблеми.Тях си ги знаем.Преди 3 години Иван Мутафчиев в една статия на Ауто Билд обясняваше ,че Алфа Ромео е една от най -добрите марки.Обясняваше какви качества и достойнства има марката ни и завърши така:" И ако питате защо, значи никога няма да разберете."
              Много добре гое казал човека.ще кача цялата статия съвсем скоро за да я прочетете. Хайде сполай на всички
              Колега, фенщината не е лошо нещо, но да си кон с капаци определено е. Това, че е форум на Алфа Ромео не значи, че не трябва да се пооглеждаме къде сме спрямо останалите. А г-н Мутафчиев го познаваме от малко по-отдавна и след като знаеш кой е, можеш да попрочетеш малко повече негови мнения и да видиш има ли такъв фанатизъм, какъвто ти проповядваш.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Няма нищо лошо да си фен на нещо, каквото и да е то.Но означава ли това, че то е най доброто. Все едно да си фен на футболния отбор на Кочмар или на Бутниколиба и да ходиш да разправяш как това са най-великите отбори и имат най-много фенове... Не бъркай това да си фен и това да си обективен и да знаеш точно защо си фен. Тука всички си харесват колите, но са и наясно, че не това е най-доброто на пазара, както и че не това е най-добрия клуб и форум.
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Така да бъде...

Comment

Офф,искате да карате коли вечно в критичните и да са вечни...е и аз искам ама няма...като искате вечен автмобил давате малко повечко пари за някои скучна немска мадама и сте вие...я да пробваме да караме някое Ауди постоянно на 6500 - 7500 оборота и да видим колко е вечна-няма смисъл пробвал съм....
                    Аре да не сме толкова тъпи!!!
                    Алфа Ромео си е име и удоволствие не просто придвижване т. А до Б...
                    И както мъдрите хора са го казали всяко УДОВОЛСТВИЕ СЕ ЗАПЛАЩА СКЪПО!!!!
                    Със здраве и знам че мн хора ме разбират кво казвам макар да не им отърва!!!
                    И да не забряваме че Алфа е за фенове,на кво се гради всеки може да рови прецени и види но че не е за всеки от България тва е сигурно!!!!

---------- Post added at 02:43 ---------- Previous post was at 02:36 ----------

Искате да слагате части за 50лв.вместо за 150 и всичко да е ОК да ама тва не веи някои WV...
                    Знаем си Бай ганщинат ...тоя форум взе да дразни рядко пиша повече чета ама се убеждавам все пове що за нация сме не умеен да оценяваме тва което харесваме!!!!
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                      Офф,искате да карате коли вечно в критичните и да са вечни...е и аз искам ама няма...като искате вечен автмобил давате малко повечко пари за някои скучна немска мадама и сте вие...я да пробваме да караме някое Ауди постоянно на 6500 - 7500 оборота и да видим колко е вечна-няма смисъл пробвал съм....
                      Аре да не сме толкова тъпи!!!
                      Алфа Ромео си е име и удоволствие не просто придвижване т. А до Б...
                      И както мъдрите хора са го казали всяко УДОВОЛСТВИЕ СЕ ЗАПЛАЩА СКЪПО!!!!
                      Със здраве и знам че мн хора ме разбират кво казвам макар да не им отърва!!!
                      И да не забряваме че Алфа е за фенове,на кво се гради всеки може да рови прецени и види но че не е за всеки от България тва е сигурно!!!!

---------- Post added at 02:43 ---------- Previous post was at 02:36 ----------

Искате да слагате части за 50лв.вместо за 150 и всичко да е ОК да ама тва не веи някои WV...
                      Знаем си Бай ганщинат ...тоя форум взе да дразни рядко пиша повече чета ама се убеждавам все пове що за нация сме не умеен да оценяваме тва което харесваме!!!!
                      Благодаря! ТТова се опитах да кажа-че Алфата е за фенове! И за тва съм фен.Алфа е купчина красиво подредени ламарини,стъкла и пласмаси и посредата.....душа-необяснимо е

Comment

Благодаря! ТТова се опитах да кажа-че Алфата е за фенове! И за тва съм фен.Алфа е купчина красиво подредени ламарини,стъкла и пласмаси и посредата.....душа-необяснимо е
                        Амиииии... я да видим

.И нека иницирам една дискусия или по-точно отговор ако може-някой сеща ли се за по-активен фен клуб , с толкова сподвижници освен нашия и пр.Не съм чувал за фестове с френски или немски автомобили тук.Дори и да има-пак казвам не съм чул,а вярвам и много други
                        В съвсем друга посока тръгна май а? За кое по точно започна да говориш, че Алфа са красиви и имат душа или как имат най много съподвижници и едва ли не са завладели пътищата.От там тръгна целия спор. Ти казваш нещо, което няма нищо ама нищо общо с реалноста.
                        Всички си харесваме автомобилите, за всеки от нас колата му е нещо специално.Но стига с тези приказки от 1001 нощ..
                        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                          Амиииии... я да видим

В съвсем друга посока тръгна май а? За кое по точно започна да говориш, че Алфа са красиви и имат душа или как имат най много съподвижници и едва ли не са завладели пътищата.От там тръгна целия спор. Ти казваш нещо, което няма нищо ама нищо общо с реалноста.
                          Всички си харесваме автомобилите, за всеки от нас колата му е нещо специално.Но стига с тези приказки от 1001 нощ..
                          Хехе, браво колежке, ще го вкараш в правия път...
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Уау! ей това се нарича вкарване в правия път! За мен има връзка между това какво е Алфа и каква е в сравнение с другите пренесено на плоскостта на отношението и спрямо феновете.Хващането за думите и ваденето им от контекста е "брилянтен" начин да вкараш някой в правия път.Както и да е няма смислъл от повече спам.Се ла ви всеки да кара каквото иска и да говори каквото иска.

Comment

колега андро88 каква Алфа караш че ми е интересно да видя кой куп желязо е толкова красив

ето ти една класация на ADAC ЗА 2009та да видиш Алфа къде е

http://www.subaru.de/fileadmin/downl...nheit_2009.pdf
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                                колега андро88 каква Алфа караш че ми е интересно да видя кой куп желязо е толкова красив

ето ти една класация на ADAC ЗА 2009та да видиш Алфа къде е

http://www.subaru.de/fileadmin/downl...nheit_2009.pdf
                                Ааааа тука като гледам пише ввв.субару.де .Не ,че нещо, ама малко ми се вижда пристрастно. Не е база за сравнение, дай-нещо неутрално. Не , че Алфа ще е класирана по-нагоре, но субару не от най-красивите

Comment

Working...
                                X