Известие

Collapse
No announcement yet.

Заплата,кола,часовник и т.н.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Направо от dealextreme.
    Всичко което продават е с безплатна доставка.
    Нещата като цяло си идват съвсем нормално (15-20 дни), имало е забавяне на някои доставки. Дори и за месец да е пак идват.
    Един колега докладва преди време че нещо не е пристигнало. ( бъркотия с пощите най-вероятно)
    На фона на стотиците поръчки правени от колегите ми и мен това е нищо , на сайта може да се разчита.

Конкретно за този часовник - доста слабо му светят стрелките в тъмното. Ако го изложиш на светлина грейват като слънце, но след няколко минути пак стават трудно различими. В общи линии това е минуса който забелязах. Върви доста точно ( 1 минута за седмица което за механичен часовник е добре). С едно навиване издържа поне 36 часа.
    За момента е тестван само при нормален душ - няма проблеми с намокряне.
    Last edited by pr_00f; d.m.y г., 17:46.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Альоо, модераторите - спамаджии!
      По темата - мисля, че всеки е свободен да си харчи парите за каквото иска, стига да: 1. Не го прави с цел демонстрация; 2. Да не е за сметка на истински ценни неща като здраве, образование и т.н. и 3. Да не е за сметка на задълженията му като например данъци, дългове и т.н.

И на мен са ми подмятали, че "не отивало на възрастта ми да карам голяма кола с висок разход". Но ако пушех по две кутии ан ден и карах Корса сигурно нямаше да ми подмятат.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Е ние точно тези хора обсъждаме. Които позират и парадират, но се лишават от елементарни неща и ощетяват други хора (нас индиректно чрез далавери, неосигуряване, неплащане на данъци и т.н.). По-лошото е, че повечето от тях освен чиста показност го обръщат и на недосегаемост и започват да се имат за по от другите, което води до агресия, несъобразяване с околните и т.н.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Ами след като държавата, тоест ние /аз едно и също си повтарям, ама това истината /позволяваме всичко това, то какво очакваш.
          Не е луд, този който изяжда зелника, а този който му го дава.Тоест ние сме лудите..
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Ами след като държавата, тоест ние /аз едно и също си повтарям, ама това истината /позволяваме всичко това, то какво очакваш.
            Не е луд, този който изяжда зелника, а този който му го дава.Тоест ние сме лудите..
            E, според теб, как ще ги спреш тези олигофрени, понеже пишеш, че им позволяваме всичко това.

Предполагам, че намекваш за доходите им необложени с данъци, но има хора изрядни в данъчно отношение и гледаш какви глупости вършат - на гол г_з, чифте пищови.

Спсред мен пак опираме да ценностната система - независимо беден ли си или богат.

Материалното богатство е временно - остава другото.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              E, според теб, как ще ги спреш тези олигофрени, понеже пишеш, че им позволяваме всичко това.

Предполагам, че намекваш за доходите им необложени с данъци, но има хора изрядни в данъчно отношение и гледаш какви глупости вършат - на гол г_з, чифте пищови.
              Спсред мен пак опираме да ценностната система - независимо беден ли си или богат.

Материалното богатство е временно - остава другото.
              Така е.И двете са верни-ценностна система да, ама тя винаги е била за ограничен кръг хора, а другото е принудата-държавната намеса чрез данъци, полиция и т.н.Е това е пътя, няма идеални общества, ама все има по-добри и по-лоши.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Интересно колко от тук пишещите като си подават реална декларация за доходите които получават. Нищо и няма на системата, ние сме сбърканите. Нормално е да не искаш да плащаш реалния размер на някой данък и ако можеш да го орежеш оттук-оттам.В това няма лошо защото живота е труден и да даваш част от спечелените си пари на държавата и срещу това да не получаваш НИЩО си е меко казано нормално. След като си получвал примерно 500 лв заплата и си се скатавал от данъци, като получаваш 5000 няма ли да го правиш?
                Аз не мисля, че неплаяането на данъци, осигуровки, данъци и тем-подобни се отразява директно или индиректно върху нас.Всичко е от хората, такива сме си и такива са ни управляващите. А за псевдо показността и недосегаемоста, не ме дразнят, прост не им обръщам внимание, така са си решили те.Това си е техния начин на живот, след като не ми пречат и не ми се бутат в краката не ми пука за тях.
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                  А за псевдо показността и недосегаемоста, не ме дразнят, прост не им обръщам внимание, така са си решили те.Това си е техния начин на живот, след като не ми пречат и не ми се бутат в краката не ми пука за тях.
                  Лошото е, че те пречат и се бутат на светофара, в дискотеката, на гумаджииницата като си сменяш гумите.. Въобще навсякъде се бутат. Или трябва да си шушумига и да им отстъпваш винаги или да ги пребиваш от време на време или те теб да те бият, когато им застаеш на пътя- това вече в зависимост, кой има физически превес Защото те от дума не разбират и налитат на бой, като им кажеш нещо.
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Лошото е, че те пречат и се бутат на светофара, в дискотеката, на гумаджииницата като си сменяш гумите.. Въобще навсякъде се бутат. Или трябва да си шушумига и да им отстъпваш винаги или да ги пребиваш от време на време или те теб да те бият, когато им застаеш на пътя- това вече в зависимост, кой има физически превес Защото те от дума не разбират и налитат на бой, като им кажеш нещо.
                    Защо трябва да се стига до бой? Ако ти позволяваш такива да ти се качват на главата, аз не го правя.Да са живи и здрави
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Защо трябва да се стига до бой? Ако ти позволяваш такива да ти се качват на главата, аз не го правя.Да са живи и здрави
                      Издай тайната, защото моят житейски опит е изпълнен с:
                      1 през ноща, отдолу яко се вика и хили, явно човека говори по скайп и не знае, че гласа му се предава по интернето, а не през фуния. тропвам малко и "може ли малко по-тихо". След това поздравиха всичките ми роднини по майчина линия и стадо мечки се драха 5 минути. Ако бях слезнал до долу дали па нямаше да се стигне до бой, при самозащита? И да, тоя е точно от тия с русите кичури и походката хеликоптер с телефона в ръката и handsfree на ухото. Добре, че не ми е на мен съсед, ами на приятел.
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Е гледай сега.. ти си жена, пък тези колкото и да са прости рядко се саморазправят с жени.
                        Lexus IS200

Comment

Нищо и няма на системата, ние сме сбърканите.
                          Не си прав!!!!

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                          Има разни училища по бизнес етикет и корпоративен или международен протокол. Е не в България, де. .
                          Да...навсякъде,но не и у нас
                          За жалост.
                          Карикатури винаги е имало и ще има
                          ще се самоцитирам от друга тема
                          Първоначално публикувано от viki
                          Изтъкват до уродливост това, което ги крепи върху глинените им крака и стават пародия на самите себе си....
                          п.п.
                          Темата може да се преименува в :Народопсихология...
                          и да се събере в едно с тази
                          Признаци по които се познава дали си селтик
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                              Издай тайната, защото моят житейски опит е изпълнен с:
                              ............И да, тоя е точно от тия с русите кичури и походката хеликоптер с телефона в ръката и handsfree на ухото.....
                              Ако според теб въпросния елемент показва "високия" си социален статус по този начин :"...И да, тоя е точно от тия...". И ти обръщаш внимание на такива хора, че те и дразнят, бих искал да ти кажа, че спешно трябва да преразгледаш мирогледа си.
                              За конкретния случай не съм сигурен, че няма да му напукам каската.

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Пречат единствено, ако обръщаш внимание на подобни тиквеници.

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                              п.п.
                              Темата може да се преименува в :Народопсихология...
                              и да се събере в едно с тази
                              Признаци по които се познава дали си селтик
                              С viki просто няма как да не се съглася
                              "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                                Ако според теб въпросния елемент показва "високия" си социален статус по този начин :"...И да, тоя е точно от тия...". И ти обръщаш внимание на такива хора, че те и дразнят, бих искал да ти кажа, че спешно трябва да преразгледаш мирогледа си.
                                За конкретния случай не съм сигурен, че няма да му напукам каската.
                                Малко ти се размиват представите за това кога някой парадира с и кога показва социален статус. Тук говорим за парадиране без покритие + заблуда, че по тоя начин показваме.

Въпросният елемент парадира с "висок" статус и му обръщам внимание до толкова, че да ми стане ясно колко струва и че дори и "пукане на каски" ще е все едно да пикаеш срещу вятъра. След всяка среща с такъв, искаш, не искаш, си сменяш мирогледа, защото "много мъка има по тоя свят".
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X