Известие

Collapse
No announcement yet.

Цирк.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цирк.

Не съм ходила от дете (което, да речем, е било по времето, когато Тутанкамон е виреел по южните земи).

Споделете ми за последния цирк, който сте посещавали - реших да поколекционирам чужди емоции
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Хммм.

Днешното представление да го споменаваме ли
    Беше много добро

И актьорите свършиха някаква работа... надявам се.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Беше преди около 10-на години. Ярък спомен ми е оставило ,, Детето чудо '' .
      Единият номер беше шпагат. Ако приемем , че шпагата е 180 градуса то детето вдигаше още повече краката си нагоре към ушите...примерно докъм 300 градуса!!!
      Другият номер беше - виси на висилка(лост), вдига си краката нагоре и ги прекарва между ръцете си ... Т. е. като пусне краката надолу , ръцете са усукани на 360 градуса... след това прави същото и ръцете са усукани вече на 720 гр.... дано да съм бил ясен - това е най-яркият ми спомен.....
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        Хммм.

Беше много добро

Ама ти как точно за това се сети?
        На мен не би ми хрумнало.

А дали актьорите ги е бивало или не, ще разберем на един по-късен етап - журито ще каже.

Инак, ще си останем на фаза "Комиците".

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
        Беше преди около 10-на години. Ярък спомен ми е оставило ,, Детето чудо '' .
        Единият номер беше шпагат. Ако приемем , че шпагата е 180 градуса то детето вдигаше още повече краката си нагоре към ушите...примерно докъм 300 градуса!!!
        Другият номер беше - виси на висилка(лост), вдига си краката нагоре и ги прекарва между ръцете си ... Т. е. като пусне краката надолу , ръцете са усукани на 360 градуса... след това прави същото и ръцете са усукани вече на 720 гр.... дано да съм бил ясен - това е най-яркият ми спомен.....
        Второто ми звучи импосибъл.. Гледката определено си е струвала : )

Радвам се, че си тук.
        И че намираш сили да се усмихваш.

От сърце се радвам, наистина
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

На цирк не съм ходил, може би от преди 35-40год.

Когато пристигаше цирк в Плевен почти винаги валеше дъжд.

В детските ми спомени са останали най-вече впечетленията от животните. Клоуните винаги са ми се стрували неестествени в поведението, а за цирковите артисти с въжетага на големите височини винаги съм си мислил, че рискуват живота си необосновано.

Или кратко казано не съм голям фен на цирковото изкуство и може би съм предал това без да искам и на децата си, защото никога не съм ги водил на цирк - те са ходили от училище или с приятели.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            ... а за цирковите артисти с въжетага на големите височини винаги съм си мислил, че рискуват живота си необосновано...
            Това е житейска позиция, която подкрепям с две ръце.
            Никога не съм разбирала безсмисления пОказен риск.
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              Хммм.

Беше много добро

В Пипълса в четвъртък се получи нещо като разгрявка доколкото видях......споделете бре......раздор, кавга, бой, докъде стигнахте.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                В Пипълса в четвъртък се получи нещо като разгрявка доколкото видях......споделете бре......раздор, кавга, бой, докъде стигнахте.....
                Е ти какво искаш - мръсните чинии и кирливите ризи на мегданя?

Напротив - показват се само "единство, творчество и красота"
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Не знам останаха ли читави циркови трупи у нас...
                  Последно миналата година колеги ходиха на цирк в Младост, не помня как се казваше (вдигат го отвреме на време до Била) - тотално разочарование било, та ме отказаха от тия носталгични идеи.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Не знам останаха ли читави циркови трупи у нас...
                    Последно миналата година колеги ходиха на цирк в Младост, не помня как се казваше (вдигат го отвреме на време до Била) - тотално разочарование било, та ме отказаха от тия носталгични идеи.
                    Жалко, че децата ни нямат емоцията, която сме имали ние.
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Те някои точно заради децата са ходили, децата по-отвратени от родителите останали, нямат носталгичната привързаност.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

То темата е за друг цирк явно, ама няма значение засега.
                        Иначе бях на пожара, като изгоря постоянния цирк на Солни пазар в София, а жената и децата ходиха няколко пъти на цирк и са доволни, от тия които се спират за няколко седмици. Аз също не съм голям фен на цирка, като Драго чая примерно..
                        Иначе цирка у нас си е постоянен във всичките му форми
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Те някои точно заради децата са ходили, децата по-отвратени от родителите останали, нямат носталгичната привързаност.
                          Светът се е превърнал в един голям пазар (тип - "женския").
                          А ние - в общия случай сме консуматори.
                          Има, разбира се - и търговци, които дават мило и драго, каде по-интелиджънт, къде не дотам, да предлагат и пробутват относително некачествена, но добре напудрена и пошло рекламирана стока.
                          Консуматорският дух, позьорските напъни и умората (под една или друга форма) ни пречат да имаме претенции по отношение качеството на предлаганата ни стока.

Няма ценности, идеали и това е "нормалното" положение на нещата.
                          Адаптираш се или не - мерило за собствения личен брой умъртвени нервни клетки.

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          То темата е за друг цирк явно, ама няма значение засега.
                          Иначе бях на пожара, като изгоря постоянния цирк на Солни пазар в София, а жената и децата ходиха няколко пъти на цирк и са доволни, от тия които се спират за няколко седмици. Аз също не съм голям фен на цирка, като Драго чая примерно..
                          Иначе цирка у нас си е постоянен във всичките му форми

Не - не е за "оня" цирк, макар да е провокирана от него.
                          Темата е обща. Изобщо. И въобще.

Жалко, че не дойде.
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                            Споделете ми за последния цирк, който сте посещавали - реших да поколекционирам чужди емоции
                            Последно бях на "Балкански", но не съм впечатлен, иначе ето малко снимки от друг в който работех ...
                            Attached Files
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 13:02.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Последно бях на "Балкански", но не съм впечатлен, иначе ето малко снимки от друг в който работех ...
                              Красота.
                              Благодаря
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                              X