If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
последно ходих преди 2-3 години на Балкански и не беше твърде зле, преди това сигурно не бях ходила от малка
всъщност аз се изкефих мъничко от носталгия и приключение
и не, не водих деца, беше ми интересно да си се чувствам аз дете но не беше като едновремешната магия, ама сигурно и защото вече не вярвам в дядо коледа и не ми се ще вече и аз да ставам акробат, хихихи
ако по тв засека онези предавания от цирковия фестивал в Монако още се зазяпвам, че там се събира най-най на цирковото изкуство, а и едва ли ще мога някога да го гледам на живо
другият "цирк" ми е сив, кален и грозен, всеки ден ми е пред очите, та предпочитам да гледам малко шарен цирк от време на време
ако има наоколо, като се запролети, може пак да ида да гледам
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Последно бях на "Балкански" и беше прилично
Бившата ми приятелка ги познава и ни вкараха при животинките зад манежа, където един изключително симпатичен женски тюлен ми лепна една адски сладка и влажна целувка, от което щях да получа инфаркт
миришеше на риба малко но пък беше доста сладко
и пингвините бяха много готини ама нещо се бяха разсърдили и не излезнаха да ги помачкам
където един изключително симпатичен женски тюлен ми лепна една адски сладка и влажна целувка, от което щях да получа инфаркт
мдам...кой 'квото и да прави-накрая се стига до с*х сУс жУотни
п.п.
последно ходих преди 2-3 години на Балкански и не беше твърде зле, преди това сигурно не бях ходила от малка
всъщност аз се изкефих мъничко от носталгия и приключение
и не, не водих деца, беше ми интересно да си се чувствам аз дете но не беше като едновремешната магия, ама сигурно и защото вече не вярвам в дядо коледа и не ми се ще вече и аз да ставам акробат, хихихи
ако по тв засека онези предавания от цирковия фестивал в Монако още се зазяпвам, че там се събира най-най на цирковото изкуство, а и едва ли ще мога някога да го гледам на живо
другият "цирк" ми е сив, кален и грозен, всеки ден ми е пред очите, та предпочитам да гледам малко шарен цирк от време на време
ако има наоколо, като се запролети, може пак да ида да гледам
Е те това (болднатото) много бих искала да го видя не по ТВ
И пък навремето имаше и едни фунийки с крем..
---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:48 ----------
Последно бях на "Балкански" и беше прилично
Бившата ми приятелка ги познава и ни вкараха при животинките зад манежа, където един изключително симпатичен женски тюлен ми лепна една адски сладка и влажна целувка, от което щях да получа инфаркт
и пингвините бяха много готини ама нещо се бяха разсърдили и не излезнаха да ги помачкам
Това същото може да бъде част от преживяване по време на лятна фиеста на гости на Вики : )))
Вики, приемаш ли гости?
Ако отговорът е "да", стягам куфарите и репатрака, и пристигам
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Заповядайте
с тюлени не разполагам, на 'убави батковци залагам
вместо рибешки целувки
ще има мускулести милувки
п.п.
old alfist
в ПлУевен след месец-два ще цъфна
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment