Известие
Collapse
No announcement yet.
Руски пътища
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениене ми дава да го отворя
502 Bad Gateway
Нищо му няма на пътя, когато е сух и като го минеш един път и ти се налага да сменяш де що филтри има.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеНе си "осветил" браузъра.Малко тамян и светена вода и ще ти го отвори
две молитви му хвърлих не ставаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕее то не само май Алфите няма да са популярни точно там където е снимано това...
ПП: Иначе масово Тойоти в калта
а за популярността на "тойотите" в Русия има поне 2 причини - общата граница с япония и общоприетия мит че японските дръгели са най-здрави (най-надеждни, най-икономични и тем подобни простотии)!Alfa romeo 156
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениене ми дава да го отворя
502 Bad GatewayПървоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеИ при мен не го отваря. С два различни браузера?!
Първоначално публикувано от barkas_06 Покажи съобщениеДори и не за всички видове трактори става този път
а за популярността на "тойотите" в Русия има поне 2 причини - общата граница с япония и общоприетия мит че японските дръгели са най-здрави (най-надеждни, най-икономични и тем подобни простотии)!на тях повече от лада и москвич не им трябва
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от barkas_06 Покажи съобщениеДори и не за всички видове трактори става този път
а за популярността на "тойотите" в Русия има поне 2 причини - общата граница с япония и общоприетия мит че японските дръгели са най-здрави (най-надеждни, най-икономични и тем подобни простотии)!
Първоначално публикувано от barkas_06а само куката за теглене продаваш ли? и колко пари искаш?
п.с. тези пътища са някъде в тайгатаневярвам да положат асвалт.
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment