Известие

Collapse
No announcement yet.

Още един брой в групата на пострадалите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още един брой в групата на пострадалите

Колеги, от днес и аз съм в групата на пострадали от "нощните авто изроди", дето вилнеят из София. Тази нощ някой мръсник счупи решетката на бронята на колата ми, както си е спинкала кротко на паркинга, както винаги на обичайното място, нейното си ...
    Влюбена в Alfa Romeo GTV
    GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Ама недей да плачеш, моля те
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
      Колеги, от днес и аз съм в групата на пострадали от "нощните авто изроди", дето вилнеят из София. Тази нощ някой мръсник счупи решетката на бронята на колата ми, както си е спинкала кротко на паркинга, както винаги на обичайното място, нейното си ...
      Иве не се ядосвай сега за глупости. Ако имаш каско всичко ще се оправи!
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

живот ли бе да го опиша
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Счупил решетката с какво?
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            живот ли бе да го опиша
            Разровиш ли го ще мирише...
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Само кажи паркинг мястото към апартамента ли ти е? Или просто си решила,че това място е твое?
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                Разровиш ли го ще мирише...
                И ще горчи, като
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                  Само кажи паркинг мястото към апартамента ли ти е? Или просто си решила,че това място е твое?
                  ми мойто си място е, тука всички имат...
                  Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Преди няколко дни на един съсед му счупиха прозореца, измъкнаха му каквото имал вътре в колата, нарязали му кабелите на алармата и му оставили бележка да не паркира повече там защото на онзи индивид не можел да си влезне в гаражната клетка. Подчертавам, че пред блока няма фиксирани места и всеки спира където е останало свободно, а гаражните клетки са от добре познатите ни незаконно поставени съответно паркинг местата са доста ограничени. Влизането в гаража е възможно независимо дали отсреща има кола или не - да правиш 2-3 манвери, но влизаш и при положение, че не плащаш за този гараж нямаш право на претенции. Идиоти всякакви!
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

ми мойто си място е, тука всички имат...
                      Айде бе плати си го, че да е твое ли???

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                        Айде бе плати си го, че да е твое ли???
                        Мадам шМЪ прущааШ мЪ в норммалните жилищни сгради в София към всеки апартамент има парко място или гараж, вече зависи кой как се е бръкнал и кой как се е вредил..., а тия новите покрай нас пък са се вредили и с охрана на паркинга...мъ при нас това пък го няма...
                        Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Добре де кажи си направо. Живееш ли в кооперация в която в цената на жилището (или чрез отделно заплащане) всеки има запазено място? Иначе реално погледнато към всеки блок има предвидени паркоместа, но те не са персонални. Отделно от това са и недостатъчни, но това е друга тема.
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Аз немога да разбера какво разпитвате толкоз. Някой скапаняк е счупил решетката и човека се оплаква. И кво ся ако каже че са общи местата ще има ооооо ти си спрял на мястото на някои, ако пък е в нов блок с определени парко места ще се почне разпит да не е засекъл някои и т.н. Криза е хората са озлобели крадат каквото може и чупат ако не са могли да свалят каквото им трябва.... а застарахователите не щат да плащат.........
                            Вчера в квартала на някаква кола бяха свалили 4-те гуми та колега не се ядосвай малка е белята, гадно е ама какво да се прави.

Comment

Мадам шМЪ прущааШ мЪ в норммалните жилищни сгради в София към всеки апартамент има парко място или гараж, вече зависи кой как се е бръкнал и кой как се е вредил..., а тия новите покрай нас пък са се вредили и с охрана на паркинга...мъ при нас това пък го няма...
                              ________
                              Ша ма сФиняФаш амЪ не си правЪ. ВъпросЪ бешИ кУнкретИн, платенУ лии или нИ е платенУ?

Идеятас паркоместата беше, че ако НЯМА лично парко място може да има конфликт с някой съсед, Комшията може да се дразни от факта.,че собственичката на автомобила си е въобразила,че мястото е нейно. Аз не се сещам във Варна всеки апартамент да си има лично парко място.Ако имаш гараж или си в затворен комплекс ок..ама пред блоковете май няма такава практика..Може и да бъркам...

Вчера в квартала на някаква кола бяха свалили 4-те гуми та колега не се ядосвай малка е белята, гадно е ама какво да се прави.
                              Онзи ден пред блока на приятел нарязха гумите на 20тина коли...
                              Last edited by Mirela; d.m.y г., 11:52.

Comment

Working...
                              X