If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми и гумаджиите гладни таз година. Миналата излъгаха хората да купуват зимни гуми и ся няма кои да им се усмихне.
На същия принцип с "гладните" преди няколко години в квартала масово се чупеха стъкла. И това видишли става след като отвори един автостъклар. Чуден бизнес завъртя човечеца....
Ми и гумаджиите гладни таз година. Миналата излъгаха хората да купуват зимни гуми и ся няма кои да им се усмихне.
ти па
знаеш къде съм за 1 седмица 1 въоражен грабеж за 500кинта!!!
и два разбити обекта през ноща като на единия не са намерили скрития оборот от 3000лв щото са били аматьори
а пък глупаци са тея дето държат три иляди лева у някъв скапан еврофутбол
Като се замисля , и аз не познавам гладен гумаджия Може и някой пиян да е минал и да е сритал колата ... на мен пред къщата ми отнесоха 140 литрова саксия с бор в нея , а другата саксия ми я счупиха ... идиоти да искаш .
Аре ся, съседи, джамбази, пияни, даже па някои тръгнаха да държат сметка дали си била плащала колежката за мястото, баси хората...
На мен предната решетка ми я строши едно куче, понеже гонеше котка и тя се скри под колата...
Аре ся, съседи, джамбази, пияни, даже па някои тръгнаха да държат сметка дали си била плащала колежката за мястото, баси хората...
На мен предната решетка ми я строши едно куче, понеже гонеше котка и тя се скри под колата...
...
Ааа животните големи поразии правят, особенно паяците, мноооо сериозни щети по боята нанасят
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
На същия принцип с "гладните" преди няколко години в квартала масово се чупеха стъкла. И това видишли става след като отвори един автостъклар. Чуден бизнес завъртя човечеца....
Котката не знам, няква умна порода е била...
Кучето беше много бърза порода, щото с нищо не можах да го уцеля и избяга гадината. В 2 през ноща кви спринтове теглих...
Не можах да разбера защо трябва да нападате колежката за това, че е споделила как е пострадала колата и в чат раздела?!?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment