Известие

Collapse
No announcement yet.

що е то РЕАЛНИ КИЛОМЕТРИ ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    20 км. на ден може да се минават в малка държава като нашата, но в страни с големи разстояния като Италия, Германия и Франция категорично НЕ. Пробези от порядъка на 50-70 000 на година са нещо съвсем нормално за тези страни.
    Само и аз да вметна че тези собственици в чужбина нямат само една кола и като имат по 2-3 и я сега сметни тези 300 000 км които казваш за 10 години като се разделят по на 3 коли колко се получава на едната
    Абе работата е че можеш да срещнеш на много км и на много малко и не трябва много да Ви учудва и едната и другата крайност...Затова е хубаво да си я вземеш директно е собственика в дадената държава...Най-малкото можеш да видиш колко коли има човека...

А относно въпроса само 136 коньовите версии не може да се види на диагностика, но всички над 140 които са може...Поне така си спомням...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Общо взето който върти много км взима дизел, защото той харчи по малко и цената на колата е по висока.Та малко хора ще дадат няколко хиляид отгоре без да им се изплати.Разбира се и това е относително.Наистина КМ могат да са различни, има много карани коли има и такива, които са на малко км. В Ауто Билд имаше статии за коли на старо,някои от от които бяха на около 25-30КМ, става дума за 5 годишни коли.У немско се развива действието, да не каже, някои че са карани само във Ватикана.
      От друга страна няма кой знае какво значение колко КМ е минала, ако изглежда сносно и върви добре.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

добре де, гледам тоя линк

http://www.autoscout24.bg/List.aspx?...mileage&pool=1

за карани алфи от цяла европа и.......

задавам алфа 156
        ===================

намерени -390 автомобила
        над 400 000км.-2 бр.
        350-400 -5
        300-350 -15
        250-300 -100
        200-250 -270
        под 200 000км. -0 бр.(нула)

значиии...
        95% от колите са м/у 200и300 хил.км.
        ха сега някой да обясни, как аджеба нашите джамбази ги купуват тия коли по на 100тина к., като тук няма една под 200 !?!?
        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
          добре де, гледам тоя линк

http://www.autoscout24.bg/List.aspx?...mileage&pool=1

за карани алфи от цяла европа и.......

задавам алфа 156
          ===================

намерени -390 автомобила
          над 400 000км.-2 бр.
          350-400 -5
          300-350 -15
          250-300 -100
          200-250 -270
          под 200 000км. -0 бр.(нула)

значиии...
          95% от колите са м/у 200и300 хил.км.
          ха сега някой да обясни, как аджеба нашите джамбази ги купуват тия коли по на 100тина к., като тук няма една под 200 !?!?
          А забелязали цените?Сравниги с нашите и ще забележиш , че се вкарват предимно от 300к на горе.
          Началото на 2009 видях една и съща 156 в нашето и немското мобиле.Тази в немското беше 300к , а тази в нашето 100к.
          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
            А забелязали цените?Сравниги с нашите и ще забележиш , че се вкарват предимно от 300к на горе.
            Началото на 2009 видях една и съща 156 в нашето и немското мобиле.Тази в немското беше 300к , а тази в нашето 100к.
            Доста интересно Имам един приятел джамбазин , та и той каза : "Дори аз не знам на колко км е в действителност" .
            Примерно продава си я частното лице на някоя автокъща на реални 300 000 км , там арабинът или какъвто е смъква 100 000 км , може да смени някои тотално захабен елемент с друг от морга . После отиват нашенски тарикати , вземат тази кола и си викат : "аа гледай я каква е запазена ,удряме една автомивка и дай да смъкнем 100 000 км" Та как се получават тези километри .

Е вярно не всички са така , но хората са се наслушали на какво ли не и вече не са толкова доверчиви ...
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

а ако погледнеш за мерцедес-ц класата!!!
              започват с 1 000 000 км.
              и тя на 10тина години.
              ужаст!!!!
              нашенецът я отмъква като куцо пиле домат, с твърдото убеждение, че е направил сделката на живота си и ще има да се хвали как я е взел на 100тина хил.км. за никакви пари.
              sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Представям си в Перник на какви километри ги продават...
                (Golf II на 120 000км;Golf III 70 000км)
                Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
                Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
                Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Първоначално публикувано от Smeshnika Покажи съобщение
                  Представям си в Перник на какви километри ги продават...
                  (Golf II на 120 000км;Golf III 70 000км)
                  Golf III е напълно възможно да показва 70 000км на таблото без да е баран и сигурно се срещат доста такива !

..... просто като минеш 299 999 км и километража се занулява

... и така 2-3 пъти може да е занулен
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Най-добре си е от частна обява ...по авто къщите такива мизерии правят виждал съм ги с очите си а и съм си патил и после те убеждават че едва ли не си купуваш чисто нова кола от магазина за това е наи-приемливо да видиш реалния собственик на колата и да си направиш сметка за километрите и дали са реални . Примерно аз на моята Алфа от 2003г до сега съм навъртял 25000км а на другата която ползвам за работа и за ежедневни ангажименти от 2005 до сега съм и навртял 400 000км !!!
                    Last edited by Citizen; d.m.y г., 20:48.

Comment

оппааа малка корекцийка!!
                      моля за извинение!
                      и така-последно:
                      =================
                      намерени са 4180 алфи 156

над 400 000км.-2 бр.
                      350-400 -5
                      300-350 -15
                      250-300 -100
                      200-250 -270
                      250-190 -3780
                      под 190 000км. -0 бр.(нула)

тоест 90% са м/у 190 и 250к.
                      от които най-вероятно караме в бг.

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:01 ----------

Първоначално публикувано от Citizen Покажи съобщение
                      .....а на другата която ползвам за работа и за ежедневни ангажименти от 2005 до сега съм и навртял 400 000км !!!
                      Citizen каква марка е служебната?
                      sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Lancia Delta 2 1.6 на без екстри като изключим ел стъклата и хидравликата много корава машинка излезе много съм доволен от нея никакви ядове убедих се че колкото по опростена е колата толкова по малко грижи . Ако и върна километража и реша да я продавам никои няма да се усъмни колко км е минала

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                          оппааа малка корекцийка!!
                          моля за извинение!
                          и така-последно:
                          =================
                          намерени са 4180 алфи 156

над 400 000км.-2 бр.
                          350-400 -5
                          300-350 -15
                          250-300 -100
                          200-250 -270
                          250-190 -3780
                          под 190 000км. -0 бр.(нула)

тоест 90% са м/у 190 и 250к.
                          от които най-вероятно караме в бг.

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:01 ----------

Citizen каква марка е служебната?
                          Колега, доста алфи 156 има на по малко км, ама са бензинови, не че има кой знае какво значени според мен.Но да чакаш, човек купил нов дизел да го кара малко е несериозно.

http://www.autoscout24.bg/List.aspx?...6&mmvmd0=15117
                          Last edited by fred; d.m.y г., 20:19.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Който иска кола на малко километри да си търси нещо малко и бензиново. Ако намери друго то е по-скоро изключение. Като цяло кола от този клас с мощен дизелов двигател, като нова е взета за да бъде скъсана от каране.
                            Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                            Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Брат ми вчера си взе Пунто мк2 2002 на ~93500 км! Колко са реални нямам идея, но колата изглежда доста запазена както отвън, така и отвътре. Дано е оцелил брата количката. Намислили сме да я караме при бат Бобо да я прегледа да видим за какво иде реч и да видим колко са ни метнали измамниците!

п.п. Вчера навъртяхме към 350 км с нея и не е родила още, но айде да не съм лош пророк.
                              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                                20 км. на ден може да се минават в малка държава като нашата, но в страни с големи разстояния като Италия, Германия и Франция категорично НЕ. Пробези от порядъка на 50-70 000 на година са нещо съвсем нормално за тези страни.
                                Като започнете да се толкова категорични и ми става смешно колко време си живял и колко приятели немци, италианци и французи имаш?

Що си мислите, че човек живеещ в Мюнхен, Берлин, Хановер, Париж, Рим, Милано, работи на поне 100 км отдалечено място от града Това е пълна глупост. Повечето хора си работят в градовете където живеят- особено това важи за големите градове и си се придвижват с метрото в града, а колата си я ползват уикенда.
                                И за да отговоря на следващия ти въпрос- живял съм 6 месеца в Германия и съм работил там в Stiebel Eltron, колегите ми бяха всичките с коли и караха по не повече от 20-30 км на ден, като имаше изключения разбира се.
                                В Италия не съм живял, но съм бил няколко пъти там и имам познати живеещи там- ами и те не се скъсват от каране.
                                За Франция нямам преки наблюдения.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X