Известие

Collapse
No announcement yet.

що е то РЕАЛНИ КИЛОМЕТРИ ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Е ти пък защо си я закачил Кой те е карал
    Беше ми интересно щото 5 В40 и сложих и на 12 000 не съм доливал за тва ми беше чудно.
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
      Беше ми интересно щото 5 В40 и сложих и на 12 000 не съм доливал за тва ми беше чудно.
      Ми то сега съм точно на 169 000 и съм с Agip 5W40 Common rail купено от Венци и след 4000км вече не го е докоснала
      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 23:57.
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Ми то сега съм точно на 169 000 и съм с Agip 5W40 Common rail купено от Венци и след 4000км вече не го е докоснала

Това какво говори че вред моторетката
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin

Comment

Това какво говори че вред моторетката
          Не просто маслото е истинско
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Може и това да е .

Ramstein - Benzin

Comment

Може и това да е .
              Ти с какво масло си?
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Бех с 5 В 40 Оликрон , сега съм 10 В 40 английско

Ramstein - Benzin

Comment

Jtd-to, дет го поразвъртвам сега е с масло на над 50 000км :O ..за какво говорим. Собственика като ми каза не повярвах.Отгоре на всичкото почти не го е пипнала алфата ..тъй, че реалните километри не са от толкова голямо значение според мен, отколкото как е гледана колата и какъв ще ви е късмета
                  Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
                  Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Аз откакто я имам съм навъртя 15 000-18 за три години, ми това е.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 22:04.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от chriss Покажи съобщение
                      Jtd-to, дет го поразвъртвам сега е с масло на над 50 000км :O ..за какво говорим. Собственика като ми каза не повярвах.Отгоре на всичкото почти не го е пипнала алфата ..тъй, че реалните километри не са от толкова голямо значение според мен, отколкото как е гледана колата и какъв ще ви е късмета
                      Тва не е много за хвалене да ти кажа,от такива собственици в Италия,страдат българите.Колата идва на 120-130 000 км. реални наистина,ама с една смяна на маслоТова че не го харчи колата незначи,че то отдавна не си е загубило мазилните свойства
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Реални километри имат само колите, които си купиш сам от магазина, или by back такива от официален представител. Всичко друго що е джамбазин връща километри не защото има нужда, а защото българина обича да го лъжат и още мисли с категориите от доброто старо соц време, когато на 100 000 километра на жигулата и предстоеше основен ремонт
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Е, скоро ми разказаха за една диагностика на JTD - по километраж 180 хил.км, а на диагностиката 580 хил. км. Лошото , че хората вече били купили колата.
                          Като ги купим такива на по 600 хил. км после се чудим що се излиза все нещо за смяна.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Дамм, а онзи ден тестваме едно ТДИ, току що свалено от автовоза на 320 000км и при първото даване на газ скъса анренажен ремък.... напукан и изгорял.
                            sigpicex
                            147Q2
                            300bhp/606nm
                            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

реални

мдаа,аз какво да кажа,от мн.време все се канех да ми проверят "реалните"километри и преди месец го направих.в момента колата е на 160 000 по километраж,а компа показа 107 000.......кво е сменявано и какво е правено,незнам и не искам даже да знам,но така е като си купуваме 2-ра ръка автомобили.както казва един колега,жените ни 2-ра употреба,дрехите ни втора употреба,колите ни втора употреба,и се бъхтаме с ГМО-та.разбира се това е образно казано в кръга на майтапа(без последното обаче)
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                                Реални километри имат само колите, които си купиш сам от магазина, или by back такива от официален представител. Всичко друго що е джамбазин връща километри не защото има нужда, а защото българина обича да го лъжат и още мисли с категориите от доброто старо соц време, когато на 100 000 километра на жигулата и предстоеше основен ремонт
                                Не бе, има и други на реални километри - ама или са на реални 200 000 + и народът ги избягва, щото, както казваш ти, обича да го баламосват, или са си на реални около 100 000, ама струват едни други пари, дето тука никой няма да ги даде.
                                Моята кошница например я купих именно, защото на километража пишеше 260 000 км (вече е на 300 000), а салонът беше и още е като нов. Бях се нагледал на кенефи на по 150 000 "реални" километри. Ама нали се сещаш ако сега тръгна да я продавам и обявя, че е на 300 000 км няма да ми се обадят и да ме напсуват. Така че не е луд който яде баницата, а който му я дава.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X