Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми парите и телефона :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Откраднаха ми парите и телефона :(

Направо не можах да повярвам.. От фитнеса да ми откраднат телефона и парите и то в 8 сутринта. Понеже преди работа ходя в Боевски на фитнес и днес съм си забравил дънките извън шкавчето. А сутрин ходиме едни и същи хора почти и не са много. И въпреки това телефона и парите ми липсват. Само документите са оставени. Имаш толкова важни номера записани.

Малко е вероятно, но ако някой попадне на сребристо Блекбери 8100 някъде по сайтовете за телефони, нека ми пише едно лично. Мерси.

Просто не мога да разбера какъв човек трябва да си- да отидеш на фитнес и да крадеш.. А телефона струва най- много 100 лв. не им ли стигнаха 70-80 лв дето са взели
    Lexus IS200

на мен ми откраднаха телефон от фитнес, оставих го ТОЧНО за 1 минута и вече го нямаше и те разбирам напълно какво е гадно усещането

от тогава и спрях да ходя на зала, ами вкъщи и по лостове...
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Кофти. Аз реших, че са ти ги откраднали от гардероба, който се заключва. Нямаше да се очудя. А то даже отвън си ги забравил, направо не знам как си останал с документи. Там камери няма ли? Поне извън съблекалнята, да видиш кой е влизал и излизал.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

Камера няма ли?
        Пускаш жалба в полицията и като видят кои са били на фитнес сутринта ше ги "разпитат".
        sigpic

Comment

На мен са ми крали телефон от фитнес , и сега като ходя , си оставям всичко в колата ...
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Има камери. Може да се засече и по картите, защото чекират на компютър, кой е влизал и излизал. Подадох си жалба в полицията, но от там ми казаха, че от тази година е трудно да ги проследяват, защото трябвало прокурорска заповед.
            Lexus IS200

Comment

Тази сутрин ли е станало?
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                ....... трябвало прокурорска заповед.
                Да ги ..... Толкова пищяха за информацията от интернет да не им трябва заповед където работата е далеч по-сложна, а за едни камери не могат да се договорят. Нямам думи.
                Аз затова на фитнес ходя само с картата, водичка и телефона си ми седи в джоба. Ако съм сам чат пат и mp3 плеъра взимам ама пък той също си е в мен. Баси крадливото племе!
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Да не се учудвам аз като ходя на фитнес, документи ключове всичко си зимам вътре при мен и след всяка серия се уверявам че всичко е там..Досадно е ама в такава страна живеем...
                  AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                  Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                  AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

чудя се, не може ли да се поговори със собственика/управителя и да му е подметне, че ако вещите не се намерят, и не се погрижат за безопасността, ще пуснеш един лош фийдбек, че в тоя фитнес се краде на поразия и ще "посъветваш" всичките си познати как да не ходят там

до голяма степен вината е на стопанисващите фитнеса
                    сваля им реномето, особено ако пък им е "много голяма работата"
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      чудя се, не може ли да се поговори със собственика/управителя и да му е подметне, че ако вещите не се намерят, и не се погрижат за безопасността, ще пуснеш един лош фийдбек, че в тоя фитнес се краде на поразия и ще "посъветваш" всичките си познати как да не ходят там

Ами не мога да го напрявя, защото хората там винаги са били много точни и да ги изнудвам тях, при положение, че си е моя грешката- няма как. Сега разбирам защо в един фитнес имаше камери и в съблекалните. То като се замисля, там има и най- голяма нужда.

Иначе все си мислех, че в Боевски ходят малко по- цивилизовани хора, но уви.. Аз чесно казано подозирам точно определен човек, но няма как да го докажа. Пък може и да греша.

---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                      Тази сутрин ли е станало?
                      На 8.02 сутринта да не знаеш нещо по въпроса ?
                      Lexus IS200

Comment

Това е добра идея, но при положение че са му разбили и отворили шкафчето - доколкото чета той е забравил да си ги прибере.......собственика мое да си измие ръцете по тоя параграф.......лани слагаха едни плочки по тротоарите до нас, вечер стояха на едни палети на улицата - вечерта чувам аз от гаража дандания, едни куки фанали една кола с двама роми да пълнят багажника - ромите отворени чак зяпнах - Това вика не е кражба, тия неща са оставени произволно на улицата, нито са оградени, нито някой ги пази, ние не преодоляваме прегради направени за защита на имот или собственост за да ни обриняваш че ги крадем" - цитирах дословно.......паднах от коня......нищо не им направиха.....само върнаха плочките обратно, сигурно по късно пак са ги взели......и на теория си е така.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Ами не мога да го напрявя, защото хората там винаги са били много точни и да ги изнудвам тях, при положение, че си е моя грешката- няма как. Сега разбирам защо в един фитнес имаше камери и в съблекалните. То като се замисля, там има и най- голяма нужда.

Иначе все си мислех, че в Боевски ходят малко по- цивилизовани хора, но уви.. Аз чесно казано подозирам точно определен човек, но няма как да го докажа. Пък може и да греша.

---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

На 8.02 сутринта да не знаеш нещо по въпроса ?
                          Не просто искам да помогна като погледна в нета за обяви за телефон като твоя които са публикувани след тази дата...
                          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

И кат си го преместят от единия крачол в другия........Това да не ти е Германия. Аз от доста годинки не влизам в смирисаните фитнес зали, направо ме е гнус от смрадливите нечистоплътни пичове там. Не всички са такива, но в Пловдив са мърлячи явно. Ходят некъпани да се потят и после да ползват на аванта топла водица, а залата замязва на егрек пълен с кочове в размножителен период. Направил съм си заличка в мазата и никой не ми пречи и не ме краде.

Comment

Просто всеки трябва да си пази нещата, в мн малко зали сиго има камери, не е само в бг, на всякъде по света е така! Намиране няма, забрави за тези неща и давай напред!
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                              X