Известие

Collapse
No announcement yet.

Ода за Селеспийд! бай Венци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ода за Селеспийд! бай Венци

Venci Petrov:
    Мъничко роботче със сфера за глава и кабели за пипала.
    Уоли се нарича всяка Алфа с проблеми обрича.
    Мъти нещо върху скоростите, майстор е на пакостите.
    На Селеспийд иска да прилича, но циганин ще го подмине докато тича.
    Гаден, долен ти робот, в сферата ти ще си сваря компот!!!
    Кабелите ти ще оскубя като на муха крила.
    Датчиците ти ще съсека с кирка.
    Повръща ми се само както за теб си мисля.
    Last edited by ne0; d.m.y г., 10:08.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Браво на колегата Neo,хубаво е ,че ими и творци във форума! В началото е много добре стихчето,но към края нещо ти ти се губи римата,явно си бил доста екзалтиран и ядосан на селеспийда.
    156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Усещам че благочестивия михлюзин ще вдигне поне 10 единици кръвно като види това......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Най-накрая някой да напише истината за шибаняка Уоли

Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

..

Колкото и да не ни се иска си е срашно недорозумение на фона на модерните типтроници Браво на поета , ще излезе талант .
          BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Q system е решението
            sigpic Alfasud/156 1.8ex
            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Усещам че благочестивия михлюзин ще вдигне поне 10 единици кръвно като види това......
              Споко, селеспийда не е за всеки)
              Мога да заведа дело, за вреда ако взема да си продавам колата защото с подобни изказвания и свалят цената)
              А следващата ми Алфа отнова ще е "с роботизирана кутия, ако модификацията се продава с този вариант.
              Last edited by fiore; d.m.y г., 11:13.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Честно казано яко се издразних като видях базика с уоли... На мен ми допада селе-то (карал съм бмв и рено автоматици), а и от както е внесена в БГ 156-цата (2008-ма) до сега не е имало друг проблем, освен със счупеното ухо на скоростната кутия и със зацапан куплунг, така че "Уоли" е невинен... а дори не знам в какво състояние са го оставили братята италианци.

Иначе стиха е добър
                Last edited by stef_nikolaev; d.m.y г., 00:14.
                Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
                "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Working...
                X