If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хахахахааа мдааа аз препоръчвам ей оня филм - "Пич блек" с оня пич дето е само мускули но аз си мисля, че друго му се гледа на Петър и затва преди го посъветвах да се абонира за Булсатком ама аре трая си
От месец насам, търтея всяка вечер ме притеснява със следния въпрос: "[23:15:45] peter doynov каза: я кажи филмче да си дръпна"
Но задачата е много сложна след като изброя 3-4 филма получавам следния отговор от него: "[23:35:52] peter doynov каза: хахахаха[23:37:07] peter doynov каза: кажи друг филм ))"
Моля ви казвайте филмчета да му казвам с огромни претенции е.
Надявам се да ми помогнете, всяка вечер моля някой да пише по няколко филма
А бе тука има нещо гнило.. Търтея достатъчно голямо момче ми се вижда, за да може сам да се ориентира из филмите. Може да е намек да гледате филм заедно
А бе тука има нещо гнило.. Търтея достатъчно голямо момче ми се вижда, за да може сам да се ориентира из филмите. Може да е намек да гледате филм заедно
Аааа Търтея не прави такива неща, 3-ма сме много Само жипки иска да караме заедно
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment