Първоначално публикувано от crocodil
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поздравявате ли като видите други Алфи на пътя?
Collapse
X
-
Винаги но няма никаква реакция отсреща,а като си купувах алфата си мислех,че притежателите им имат сърца като на моторджиите,а като съм с мотора винаги се поздравяваме с колегите защото не случайни хора карат мотори.Предполагах,че ще е така и с колегите алфисти но уви.Е за сажеление доста станаха хората,които си купуват алфа ромео само за това,че са евтини
Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL
YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщениеВинаги но няма никаква реакция отсреща,а като си купувах алфата си мислех,че притежателите им имат сърца като на моторджиите,а като съм с мотора винаги се поздравяваме с колегите защото не случайни хора карат мотори.Предполагах,че ще е така и с колегите алфисти но уви.Е за сажеление доста станаха хората,които си купуват алфа ромео само за това,че са евтини
Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
Comment
-
Хей ,когато поздравявате някого и отсреща ви гледат страно по някога се дължи на това че човека се опитва да ви разпознае и докато се опитва вече сте се разминалитака че продължавайте да се поздравявате и да си давате предимство
sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеКак па още не е казал култовият лаф:
Алфистите не се поздравяват по пътя, защото сутринта са се видели в сервиза...
По темата поздравявам като предимно махам с ръка, по скоро само си дигам пръстите на лявата ръка от волана, рядко присветвам щото може би на 90% от алфите с които се разминавам по улиците собствениците им не знаят че съществува форума, 5% знаят но не го посещават и останалите 5% сме ние разпределени в цяла Бг
Comment
-
Вече не.
Това е.
Със всички "алфисти" които се нароиха..
Не, мерси,Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМахвам с ръка при разминаване, не святкам, щото мое да си помисли че има куки пред него......
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМоят поздрав се изразява със задължително пропускане пред мен на Алфа чакаща от път без предимство.
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеВече не.
Това е.
Със всички "алфисти" които се нароиха..
Не, мерси,Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
почти на всяка алфа свирка или святкам ама за 3г само двапити са ми отвърнали и усещането е готиноhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
от както съм във форума и срещам рабиране и споделяне на любовта ми към Алфа Ромео..поздравявам...винаги ми е хубаво като се разминавам с колеги...
първата ми среща с колега който поздрави ,беше на паркинга на фантастико,чаках да се включа в движението и имаше много коли...колега ме пусна и ме поздрави ...върнах жеста с аварийкиsigpic
Comment
-
Да, и на мен ми е готино като видя някой колега с алфа, и то поддържаните си личат просто и поздравявам но рядко ще има някой да отговори. Виж за предимството и на мен ми се е случвало колони от коли задръстване не мога се включа идва алфа и ми прави път е няма такъв кеф..Онзи ден се спогледахме с някакъв колега с сребриста 156 и той махна , а аз отвърнах. Така че има защо да се поздравява нашето общество
AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщениеДа, и на мен ми е готино като видя някой колега с алфа, и то поддържаните си личат просто и поздравявам но рядко ще има някой да отговори. Виж за предимството и на мен ми се е случвало колони от коли задръстване не мога се включа идва алфа и ми прави път е няма такъв кеф..Онзи ден се спогледахме с някакъв колега с сребриста 156 и той махна , а аз отвърнах. Така че има защо да се поздравява нашето общество
Comment
Comment