Известие

Collapse
No announcement yet.

Поздравявате ли като видите други Алфи на пътя?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поздравявате ли като видите други Алфи на пътя?

Питам това, защото ми прави неприятно впечатление, че никой не отговаря като присветна с фаровете на друга Алфа. Тук във Варна вече има толкова много Алфи /сякаш всяка втора кола е 156/, а не могат да "намигнат" със светлините. Може и аз да не правя нещо като хората, не знам?! Наскоро направих 1500 км из България, но това е извънградско, може да мислят, че ги предупреждавам за полицаи, и пак същата работа. Само на мен ли ми се струва, че е така? Мисля, че хората ги купуват Алфите не защото са фенове, а защото за малко пари си взимат кола на "малко години и с много екстри". То не, че е задължително всички да са фенове
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Опитвам се почти винаги да поздравявам с фаровете, ама реакциите на на някои са определено странни ! Поздрави на всички алфисти!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз винаги пресвяткам или бибиткам, понякога ме гледат странно, но няма проблем!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Aко почна да поздравявам всяка алфа в София ше ми изгорят дългите от мигaне
        147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
        Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
        156 2.4 JTD - ex

Comment

Цветя и аз от време на време ,ама повечето ме гледат странно.Напоследък главно 147ците поздравявам,че тоя блу вижън на дългите пара струва
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Не, защото вече има страшно много алфи по пътищата и в 99% от случаите хората се чудят, защо ги "тормозя".
            Aко видя някоя позната или клубна алфа, тогава поздравявам, също и отговорям на поздравите на други колеги ако те ми присветнат.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Aз си бибиткам или пускам по един мигач на 60% от алфите които видя . Ама повечето ме гледат като индиянци .... ама на , продължавам да си мятам блицове. Онзи ден даже се засякох с една черна 147 и момчето и то блесна... Миналото лято бях дал колата на нашите да отидат на почивка и баща ми после вика " аве много алфи ми присвятваха по пътя , ама не разбрах защо"
              Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
              Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

С толкова Алфи се разминавам на ден и никоя не ми е светнала или свирнала. Аз свиркам, ама няма обратно връщане
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

Всички алфи ги поздравявам,но както по нагоре се изрази един колега гледат те странно

Comment

Аз в началото като си взех алфата святках, ама с течение на времето се отказах
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

не
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Аз в началото като си взех алфата святках, ама с течение на времето се отказах
                        хора не се отказваите просто има много хора които са си купили алфа защото е малко пари а е красива и не са чак толкова големи фенове но нека ги направим

Comment

Аз също мигам с фаровете като видя Алфи, но до сега само веднъж получих "отговор" в района на Сливен
                          Беше синя 145, много наточена и подозирам че е съфорумец
                          In God we trust, all others pay cash.
                          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                          Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Аз поздравявам с пресвяткане само извън града . Когато карам в града не присвяткам щото ги знам всичките какви са "фенове"
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Добре де, а какъв трябва да е смисъла от това поздравяване?!
                              Не всеки шофер на АлфаРомео знае, за форуми, клубове и прочие..... да не казвам даже, че са много малко тези, които знаят, на фона на "непросветените"
                              Нормално е да ви гледат странно.....
                              sigpic

Comment

Working...
                              X