Известие

Collapse
No announcement yet.

Решение на проблема с псуването на пътя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    Тук спор нема - твърдо ЗА.
    Крайно време е да пробвам, да му се не види, поводи дал Бог. Ще пуша малко с дясната ръка и туй то

Разсъжденията в последните постове бяха по-скоро в посока подобряване качествата на новата джвъчка, с цел повишаване нейното търсене (цена?)
    Официален дилър за БГ?

ПС Чудя се що толкова хвалиш пайнерските рисувачи и талантът им за изобразяване на ненарисуваемото, а то...
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Тая джаджа по подхожда на някой GOLF с пернишка регитрация
      Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
        ...

ПС Чудя се що толкова хвалиш пайнерските рисувачи и талантът им за изобразяване на ненарисуваемото, а то...

Хахахахах, тия не мога ги стигна, вервай ми : )))

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
        Официален дилър за БГ?

...
        Виж ся, аз семейство имам да храня - с таквози ше я карат само на гризнокти
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Тая джаджа ми хареса че можеш да "напсуваш" някой които ти кара на 20 см зад бронята по Цариградско примерно. Аз вече гледам вобще да не се заяждам, че имам един приятел бивш боксъор дето наскоро си купи кола и като си представя че мога да попадна на такъв дето не познавам ...
          Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Пичове (в тва число и каката) ей, нема да псувате щото ще предизвикате народния гняв некъде и тва конфигурация с пръстите е тъпо и демоде е що вместо да го правите тва не се настроите положително и да се усмихвате примерно нали
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Pilot Покажи съобщение
              Тая джаджа ми хареса че можеш да "напсуваш" някой които ти кара на 20 см зад бронята по Цариградско примерно. Аз вече гледам вобще да не се заяждам, че имам един приятел бивш боксъор дето наскоро си купи кола и като си представя че мога да попадна на такъв дето не познавам ...
              То на същия принцип и те теб не те познават. Иначе аз никога не скачам на бой и тем подобни, но ако някой нещо сгафи спрямо мен клаксона и дългите не ги пестя. Нали уж това е общоприетия начин да сигнализираш в случай, че някой не те е видял или проявява своеволия. Е да ама има такива дето и на това скачат да се бият. И не е един случая в който не просто скачат ами наистина се стига до бой. Ей за такива специалисти ключа за гумите ми е на много удобно място.
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                Пичове (в тва число и каката) ей, нема да псувате щото ще предизвикате народния гняв некъде и тва конфигурация с пръстите е тъпо и демоде е що вместо да го правите тва не се настроите положително и да се усмихвате примерно нали
                Естествено - ще си подложа и другата буза
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Аз в туй отношение съм си спокоен - и в двете коли имам по една бухалка, макар че до сега не съм ги ползвал.
                  Едната е малко оцапана с латекс и мислех да я чистя, но хлатетата ми се измайтапиха с мен, че искам да бъда много изискан с чиста бухалка, та ако се наложи ще я почиствам в някой.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Принципно съм "ЗА" положителното настройване, но ми се случи случка онзи ден, при която някак си ми беше много трудно да се настройвам положително.
                    Вторник вечер се прибирам към вкъщи, карайки бавничко по заледения път, след поредния обилен снеговалеж. Движим си се спокойно и позитивно по главен път (булевард с 2 платна, разделени с тревна площ и всяко платно с по 2 ленти) и наближавайки кръстовището с един друг път, не толкова главен, един не толкова позитивно настроен шофер на перлено бял Порше Кайен, връхлитайки ме отляво, тръгва да прави ляв завой, като явно бе решил траекторията му на завоя да преминава точно ПРЕЗ моя автомобил. Естествено, воден от инстинкта си за самосъхранение и позитивното си настроение, реших да напусна моята си траектория на праволинейно равномерно движение (около 35км/ч) и се забих във високата преспа, услужливо оставена от някой драйвер на снегорин в единия ъгъл на кръстовището.
                    В този миг всичкия ми позитивизъм се изпари. Гневно натиснах клаксона, но... жалкия му фалцет сякаш биде погълнат от надвисналите преспи. Мислех си, дали да звънна на полицията и да подам сигнал, но веднага си представих как служителят на реда ще ме парира с контра-въпроса:
                    -...е, нали няма причинени щети?! Що се занимаваш с глупости?
                    Та, прибрах си се аз у дома и си легнах, но вече някак си не толкова позитивно настроен и някак си малко потиснат.
                    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                      Принципно съм "ЗА" положителното настройване, но ми се случи случка онзи ден, при която някак си ми беше много трудно да се настройвам положително.
                      Вторник вечер се прибирам към вкъщи, карайки бавничко по заледения път, след поредния обилен снеговалеж. Движим си се спокойно и позитивно по главен път (булевард с 2 платна, разделени с тревна площ и всяко платно с по 2 ленти) и наближавайки кръстовището с един друг път, не толкова главен, един не толкова позитивно настроен шофер на перлено бял Порше Кайен, връхлитайки ме отляво, тръгва да прави ляв завой, като явно бе решил траекторията му на завоя да преминава точно ПРЕЗ моя автомобил. Естествено, воден от инстинкта си за самосъхранение и позитивното си настроение, реших да напусна моята си траектория на праволинейно равномерно движение (около 35км/ч) и се забих във високата преспа, услужливо оставена от някой драйвер на снегорин в единия ъгъл на кръстовището.
                      В този миг всичкия ми позитивизъм се изпари. Гневно натиснах клаксона, но... жалкия му фалцет сякаш биде погълнат от надвисналите преспи. Мислех си, дали да звънна на полицията и да подам сигнал, но веднага си представих как служителят на реда ще ме парира с контра-въпроса:
                      -...е, нали няма причинени щети?! Що се занимаваш с глупости?
                      Та, прибрах си се аз у дома и си легнах, но вече някак си не толкова позитивно настроен и някак си малко потиснат.
                      Значи ти ако искаш да се предпазиш от кретените на пътя - начин за това няма като напсуваш кретена или като му покажеш среден или като му направиш, така, един голям бушон на окото смисъл има ли ? това ще промени ли поведението на следвашия кретен ? мисля не
                      Затова не приемайте кретенията лично и призива ми е вместо да се псуваме по кръстовищата да измизлим нещо друго Примерно аз ако напсувам някого се натоварвам повече и в случай като твоя не ми помага - факт
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

.....Примерно аз ако напсувам някого се натоварвам повече....
                        В това си много прав Иначе поведението на пътя е въпрос на навик. Каквото си си наложил в началото докато си се учил с това си свикнал. Аз също гледам да не си давам много зор. Но има случаи когато някой на мен ми се дуе с усмивка му пращам разни благословии Факт е, че когато правиш нещата спокойно, дори това да включва псуване и размахване на средни пръсти, не се натоварваш Така че каквото и да правите го правете спокойни и съсредоточени
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          В това си много прав Иначе поведението на пътя е въпрос на навик. Каквото си си наложил в началото докато си се учил с това си свикнал. Аз също гледам да не си давам много зор. Но има случаи когато някой на мен ми се дуе с усмивка му пращам разни благословии Факт е, че когато правиш нещата спокойно, дори това да включва псуване и размахване на средни пръсти, не се натоварваш Така че каквото и да правите го правете спокойни и съсредоточени
                          Начи тука вече говорим за друга религия някак си ми се струва доста страшно ако съм спокоен и умихнат да псувам някого и да размахвам средни пръсти по вероятно е да го застрелям ако съм толкова спокоен, че да го псувам спокойно
                          Мисълта ми е понеже живеем в интересни времена в интересен град където всичко е адски трудно дори да вървиш пеш по тротоара пак е трудно да не си правим нещата още по-трудни затва да не се бием по кръстовищата и да не се псуваме колко ни глас държи това искам аз
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

И двамата сте в лека грешка.
                            Не се натоварвате, защото сте напсували, а псувате, защото сте се натоварили.
                            И тъй като (принципно) това е екстремна ситуация, свързвате натоварването с последицата - попържането.

Това е като да вземаш лекарство за висока температура, вместо да търсиш и цериш нейния причинител (защото смяташ, че температурата е проблемът)...
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              И двамата сте в лека грешка.
                              Не се натоварвате, защото сте напсували, а псувате, защото сте се натоварили.
                              И тъй като (принципно) това е екстремна ситуация, свързвате натоварването с последицата - попържането.

Това е като да вземаш лекарство за висока температура, вместо да търсиш и цериш нейния причинител (защото смяташ, че температурата е проблемът)...
                              E, така е, ама все пак температурата трябва да спадне... та и такова лекарство вземаш.
                              Има нещо вярно в постовете на колегите...
                              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                              x145 1.6 boxer

Comment

А аз си храня редовно половината шофьори - нищо лично, просто ми олеква
                                Естествено на моменти е доста остро, но това е само заради подобаващи заслуги
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X