Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещи татковци :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
    Прочетах ... и ти се възхитих ... и се засрамих ... ша умувам върху това бая време ... Хайде наздраве !
    Не умувай, а дествай!
    Че може друг да действа!
    Племето трябва да се множи и плоди!
    Наздраве!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Тъй тъй ..който умува и дреме му се намира заместител. Те повечето мислят само как да й се "зареди фурната" и ако човек дреме "трактори за оране на нивата" има бол ...
      Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
        Прочетах ... и ти се възхитих ... и се засрамих ... ша умувам върху това бая време ... Хайде наздраве !
        Мъдър е бате Иво - да.

И най-чудесното е, че винаги съумява с малко думи, простичко да каже своята си мъдрост.

Мнозина философи тук (и не само) могат много да научат от него. Желание да има само. И посоката на носовете да е леко по-водоравна (наместо вертикална).

И как да не се радва човек, че бате Иво ще си има отроче
        С надеждата, че по тая земя ще стъпват още люде от неговия сорт
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
          Тъй тъй ..който умува и дреме му се намира заместител. Те повечето мислят само как да й се "зареди фурната" и ако човек дреме "трактори за оране на нивата" има бол ...
          Не знам, не знам ... Женен съм от 19 г., и нямам такива впечатления от моята ...

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
          Мъдър е бате Иво - да.

И най-чудесното е, че винаги съумява с малко думи, простичко да каже своята си мъдрост.
          Много чудно. Същото нещо казва за мен дъщеря ми (на 15 г.), което разбира се много ме ласкае.

Мдааа, мисля си, че мъдростта почва с умението да слушаш мъдростите на другите, някъде по средата е умението на поръсваш простичко семена и свършва с умението да си смирен ... Малеее, туй стана много помпозно, ама така ми излезе от устата.

Приятна вечер на всички
          Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Working...
          X