If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докат не ви опраят пътищата, съм ви зачеркнал на картата.....добре поне че мойте ора са във Владиславово, и не ми се налага навлизане навътре.....
Владиславово е квартал на Добрич!!!
Да не се обиди некой
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Че без подписа как ще стигне до Владиславово мислиш ?
Или с подписа или с влакчето и после с параход 164 до Владиславово
Ники свиркай кога дойдеш у най-южния квартал на Добрич ..
А дали пък Добрич не е най-северния квартал на Владиславово ?
Хм дилема ...
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Баси, изродихте темата за търтейот...
И имам въпрос: аз отговарям на 35-40 критерия от линка на Вики, ама съм на 250 км от Владиславово! Кфо да прая?
Давай и Габрово ще го направим квартал на Владиславово - и без това сме повече като жители от повечето средно големи градове в БГ
А така,
Габрово-квартал на Владиславово
Само да питам...имат ли си достатъчно мангали там...или ще трябва да им внесем?
п.п
Ще организираме посрещане ,като едно време по новобранските
Затваряме една улица,опъваме мастите ,постиламе ги с мушама (естествено) хи-хи-хи.
Приборите -от ония голЯмите (не им знам заглавието на 'матряла...)
Ще опрАжим три казана кИфтета.Салата зеле и курбан
В изобилие рИкия-сервирана в шишета от лимонада,запушени с вестник или кочан от царевица...
и те така
....и певица с цици (да и правиш "бррррррррррррр")
и 'лакардеон
и много 'ляб
п.п.
Искам да се оплача от Нова Телевизия!
Това тяхното беше гнусен удар под кръста!Аз съм потресена!
Превключвам каналите....и виждам едно животно
което ми изпълни екарана .Наскубано...наречено маг сибила
Превклюих веднага...но шока остана
Comment