If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Чшш алоуу маалъта ..
Нали тука уж `нтилигенцята сми съ събрали уе .
Кви тия сигански раути сига .
Наити ли трътия къф лошав кога са идоса .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Три пъти ми падна жилото на газта, шес пъти гръмна газовата, изгоре половината електрика на колата, намокрих си обувките, ся прекъсва щото делкото се ена и то и то сичкото тва щото да помагам. Край вече ебал съм го - не помагам на никого
А и за капак имам мигрена ся
изобщо си ибалу маматъ
Аааа и ни съ обаждам и ме нема онлайнЪ щото и аз съм хора и си почивам, активно уж.
ПП гейка полусглобена и полуремонтирана не става за подводница
Като става дума за офроуд някои да проявява интерес?Карал съм ги два сезона на Wrangler но първо думна предния диференциал,после мина през таван и те това остана.Газови регулируеми са.
.....ама гледам имат някакви дупки,така че стават за Дойнов
a-a-a повече никакви такива по адрес на другаря снощи в Пипълс видях джипката за втори път - всичко и е ОК даже е в един такъв многообещаващ уееко розово-червен цвят и аз толкова я харесах че по идея на жена ми (тя е виновна за всичко ) и обърнах огледалата замалко да напиша на единия калник - Само ЦСКА - не че съм за ЦСКА ама ме хвана шубето Търтей да не разбере кой му е обърнал огледалата ... така - признах си всичко
Comment