Известие
Collapse
No announcement yet.
Tъртей офроуд тийм :D
Collapse
X
-
явно е мУдерно ,че из засякох такова нло
Сигурно търсят Търтея
Но,той като го знам
ще им обясни първо,че са неграмотни ()
и второ -че се приемат само руси и с цици.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеи второ -че се приемат само руси и с цици.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеАз мисля, че и да не е руса ще се съгласи
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМощни бели дробове и дихателна система, малка и стегната трансмисия - защо да не си земе човек две.....
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеТакива ли?
Дали може да прави мусака ?Това също е много важно за Търтея“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеХа-ха,да !!!
Дали може да прави мусака ?Това също е много важно за Търтея
(филийки, леко поръсени с вратни пържолки и пиленца).sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Повярвай ми,само с вратни пържолки и пиленца е трудно да се докараш в стил "Волният Уили"Това нещо си приготвя закуската в леген..
Но все пак говорим за офф роуд тийм,а
тази ще може да тегли 'жипа,ако случайно закъса“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
Comment