оти бре, глей къв пакет има горния, долния явну е баровеТц
Известие
Collapse
No announcement yet.
Tъртей офроуд тийм :D
Collapse
X
-
мали, ако имаше иконка за "самообесване" щях да си я сложа, последния най-якAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеох моля ви
пуснете си тема за гнъсни гейови:
Няма кой да ни пусни тема на нас ахаха.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Ооо,я мола ти сЪ
На ония квартални мастии на феста им даде да ти цедят мръсни гъби по главата,'сА тези били гнусни
Един дол дренки“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеето нещо по-така като за колегата, щото с тея аркадаши нещо ..., ся като се загледам, това май ше да е учителката в детската градинаArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
Ооо,я мола ти сЪ
На ония квартални мастии на феста им даде да ти цедят мръсни гъби по главата,'сА тези били гнусни
Един дол дренки.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
Ооо,я мола ти сЪ
Един дол дренкиAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment