Другия път пак ще я оферираме.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Tъртей офроуд тийм :D
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеДругия път пак ще я оферираме.
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
нещо като "ние сме на всеки четвъртък и така до края на света"?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениенещо като "ние сме на всеки четвъртък и така до края на света"?Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Ти...по-рано можеше да ни информираш,че харесваш секс с жУотни
п.п.
и нали руси???Тези са черни и двете)))))))))
Last edited by viki; d.m.y г., 21:48.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Според мен е обучил и експлоатира горките котки, да му правят диагностика и да му сменят чарковете, които е бастила по козите пътеки, на снимката се вижда как две са му сменили свещите, а на друга пък, една вече е направила диагностика на амортисьор и слиза да си вземе ключ № 35
ПП Вики ще ме накара да заобичам пълните жени, които не влизат в обръч,не че така или иначе всички жени заслужават внимание, както казва боцманаLast edited by fred; d.m.y г., 21:59.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениесвииииииииир
И земи сипи нещо на тея животинки, че бая постнички ми се виждат.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеПлющят кифтета и сметана и нищо им нема0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
Comment