От снимките на колежката и аз си мисля, че може би от слънцето нещо. За вс кола си е индивидуално, колко е стояла на слънце и така!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Емблема на QV
Collapse
X
-
Да и като ги питах ауто италия какво означава съкращението FIAT отговор не получихАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеОк
Съгласен съм.
Кой ще се обади в Ауто Италия да поръча такава ?
Comment
-
Е никои не попита какъв трябва да е отговора ма аз ще се направя на знаещ и ще си кажа
Fabbrica Italiana Automobili Torino (Италианска фабрика за автомобили в Торино)
Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Абе избелели , знаят ви главите ...
Кой и къде е виждал някъде Алфа с избеляла емблема ?
Отговорете си и сами , ако не можете поогледнете си емблемите на колите отпреде и отзаде и после се замислете колко за сини зелените детелинки на QV-тата
И не спорете с хора (дори и задочно) които са карали Алфа дори и преди бащите ви да вземат шофьорски книжки .
А добре дошла в клуба .Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:34.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Атакааа добре дошла първо! Честито за QV_то(такава е зарибявка че няма на къде повече!) По темата-тази смола която е под лака на детелинката просто след време като поостарее си губи свойствата и ката я пекне малко слънчице почва да докарва цветовете та дъгата,а в случея синьо! Няма страшно ножа е дървен,важно е дзвера* да те слуша!
AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
Какво да гледам и двете ми емблеми са в перфектно състояние!!! Мога да ги снимам.
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:27 ----------
Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщениеАтакааа добре дошла първо! Честито за QV_то(такава е зарибявка че няма на къде повече!) По темата-тази смола която е под лака на детелинката просто след време като поостарее си губи свойствата и ката я пекне малко слънчице почва да докарва цветовете та дъгата,а в случея синьо! Няма страшно ножа е дървен,важно е дзвера* да те слуша!
На някои друг пък може розава да стане ма то от смолата няма се притеснявате!..
Колега стига де как така в случея синя до сега само зелени и сини съм виждал.!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеАбе избелели , знаят ви главите ...
Кой и къде е виждал някъде Алфа с избеляла емблема ?
Отговорете си и сами , ако не можете поогледнете си емблемите на колите отпреде и отзаде и после се замислете колко за сини зелените детелинки на QV-тата
И не спорете с хора (дори и задочно) които са карали Алфа дори и преди бащите ви да вземат шофьорски книжки .
Тогава се зарекох да си купувам само алфи със зелени змии на емблемите - сините ми идват лоша поличба
---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:31 ----------
Така ме развеселихте с тия детелинки, че забравих да поздравя момата.
Добре дошла
Comment
-
[QUOTE=Ранобудниче;666244]Аз никога не съм карала с избеляла емблема. На първата ми алфа змията беше с фабричен морски цвят (да не ме обидите на избеляла ся), без дори грам остатък от водорасли, понеже за 10 години не беше видяла нито един слънчев лъч (цял живот в гараж - на тъмно и сухо). Таман смених емблемата и врътнах алфата да пробвам каране по таван.
Тогава се зарекох да си купувам само алфи със зелени змии на емблемите - сините ми идват лоша поличба
Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение...как зеленото избелява в синьо?
И аз съм виждал много сини детелинки, наистина не изглеждат овехтели.Last edited by bass; d.m.y г., 08:29.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bass Покажи съобщениеМи много просто. Зеленото е съставено от синьо и жълто. Ако жълтият компонент идва от силиконовото покритие и то се обезцвети от UV-лъчите (доказан факт), отдолу остава едно перфектно синьо.
И аз съм виждал много сини детелинки, наистина не изглеждат овехтели.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Не се притеснявайте и мойте са посинелиhttp://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32301 НО това не влие на конюшната...
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
Comment