Известие

Collapse
No announcement yet.

Емблема на QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Леле ние с женичката решихме, че ще приключим спора по-лесно тук, а то какво стана. Благодаря все пак на всички за вниманието.
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Отговора: станали сини заради слънцето!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Мерси pr_00f за инфото от 2007г. Аз не твърдя, че съм веща в нещата, а и честно казано не смея. В интерес на истината си признавам, че не съм се ровила из темите и не съм попадала на тази по-горе. Най-вероятно е трябвало да го направя преди да публикувам моята. Не съм много убедена, че бих искала и в тази тема да се водят словесни битки. Единствената ми идея е да съм на ясно. В момента все още не съм. Колкото до поръчките на детелини-сините си ме кефят, а на RealSeX едва ли са му притрябвали. RealSeX, до толкова, доколкото виждам са си баш същите.

П.С: Ако някой смята, че темата е бойно поле-греши и не желая да се превръща в такава. Благодаря.

Comment

Колеги и колежки (ако имаме), Само искам да ви кажа по 1 мерси общо и на всеки по отделно. Не си късайте нервите за глупости нали всички сме колеги. Важно, е че дори и да са избледнели поне добре са станали (еднакви са и не дразнят окото).

Comment

Не се притеснявай да питаш,затова сме колеги,да си помагаме
            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Хех, мерси. Това ме радва.

Comment

Все по-доволна ша оставаш
                Добре дошла при нас!

Comment

Абе май само на мен ми се виждат светло зелени а?!?
                  1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                  1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                  1999 Citroen Saxo 1.0
                  Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Все по-доволна ша оставаш
                    Добре дошла при нас!

викаш ТУКА няма недоволна останала

MogaTa монитора ти е зле.

ALF_RO_DiTa има и други жини тука
                    Иначе това алфродита ми звучи малко , като жената на алф.
                    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Има оригинално сини и зелени детелинки на Алфа Ромео ... даже се продават :
                      Attached Files
                      sigpic
                      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                        Е баси какво става тука???
                        Направо ми разби всякакви илюзии...
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Е баси какво става тука???
                          Направо ми разби всякакви илюзии...
                          Малко не е по темата ама ето да се порадвате един линк . Самоче където пише Acsesoaris напишете ALL и ключова дума Alfa Romeo http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.italiazakka.co.jp/shop/goods_img/8275_5_01.jpeg&imgrefurl=http://www.italiazakka.co.jp/shop/shop.php%3Flang%3Den%26cat%3D108&usg=__FW_ycB1Zd9h dUA4pKSrqEUcnRoo=&h=195&w=195&sz=8&hl=bg&start=335 &tbnid=Tjgizr_wDOXe4M:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dalfa%2Bromeo%2Blogo%26start%3D320%26h l%3Dbg%26sa%3DN%26gbv%3D1%26tbs%3Disch:1&itbs=
                          sigpic
                          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Колега и аз съм намерил червени детелини, но това, че се продават не означава, че излизат с такива от заводите.Не искам да прозвучи нападателно и се извинявам ако така излиза. Но за това е спора между нас, да се разбере дали излизат със сини от завода и ако излизат, защо са сини.
                            Attached Files
                            Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 19:23.
                            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                              Колега и аз съм намерил червени детелини, но това, че се продават не означава, че излизат с такива от заводите.
                              И чернички ги има...
                              Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                                Колега тези детелини са различни от оригиналните на QV-то (има разлика в дръжката и май в големината). А чесно казано на моя монитор втората ми излиза тъмно зелене, а не синя .

Comment

Working...
                                X