Известие

Collapse
No announcement yet.

Емблема на QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами като ми дадеш номера на частта и я намеря в моя епер , ще има и бира.
    На картинки, скрииншоти и фотошоп не вярвам
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      Ами като ми дадеш номера на частта и я намеря в моя епер , ще има и бира.
      На картинки, скрииншоти и фотошоп не вярвам
      ама твоя ЕПЕР актуален ли е , моя е ъпдейнат и може да я има хихихи
      (хайде стига спам от мен)
      Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
        Все пак не мисла, че синята е избеляла зелена ....
        Батка, не знам ти какво си мислиш, но има изписано много по темата в алфаоунър форума...Както каза и прууф по епер няма синя детелина...

Все пак в свободна държава живеем и всеки си има право да мисли каквото иска
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Я, темата възкръсна. Отдавна си мислех, че е забравена, но явно все още има интерес. Аххх тези сини детелини...

Comment

Първоначално публикувано от ALF_RO_DiTa Покажи съобщение
              Здравейте, в момента имам 145-ца QV и детелините според мен, ако очите не ме лъжат са сини. Доста хора мислят, че са менте, защото заводските трябва да са зелени. Принципно и аз знам, че масово излизат със зелени. Казаха ми, че заводски излизат и със сини, но и идея си нямам по каква причина. Смятам и варианта, че е възможно да са изсветлели от слънцето (примерно), но как от перфектно зелени стават на идеално сини? Много ще се радвам, ако някой по-запознат вземе и мен да ме светне каква е схемата. Мерси.

не са менте...някои на бъзика казват,че на завода им свършила зелената боя,но не е така,явно има някъква малка разлика от QV-то всякаква може да е...

Comment

Working...
              X